Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Asgari Ücret Belli Oldu

Fındıkta Alan Bazlı Destek

Taksit Ödemesi İçin Son Gün 30 Kasım

Giresun Defterdarlığından yapılan açıklamada 7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu Taksit Ödemesi İçin Son Günün 30 Kasım 2018 tarihi olduğu kaydedildi.

Giresun'da KÖYDES Yatırımları

2018 yılı Kasım ayı Kaymakamlar ve KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı Vali Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapıldı.

Ekonomi Toplantısı Yapıldı

İlimizde Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) genel durumu, yatırımcıların sorunları ve ilimizin genel ekonomik durumu Vali Harun Sarıfakıoğulları, başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.

TMO'dan Fındık Duyurusu

TZOB'dan Fındık Fiyatları Açıklaması

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TMO’nun fındık alımına girmesini olumlu karşıladıklarını bildirerek, “15 liralık bir fiyat istiyorduk ama TMO’nun 1. kalite levant fındığın kilosu için 14, Giresun fındığının kilosu için ise 14,5 liradan piyasaya girmesi olumludur” dedi.

TMO 14 ile 14,5 TL'den Fındık Alımı Yapacak

Giresun Ticaret Borsası Başkanı Yaşar İbaş, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bugün Fındık Üreticileri için yapmış olduğu Giresun Kalite Fındıkların 14,50 TL./Kg. ve Levant Kalite Fındıkların da 14,00 TL./Kg. fiyatlardan TMO aracılığı ile 1 Kasım tarihinden itibaren alım yapacağı müjdeli açıklamasına Ülkemizin en önemli ihraç ürünü olan fındık için çok değerli buluyoruz ve kendilerine çok teşekkür ediyoruz.dedi.

Karan'dan Rekabet Kurumuna Davet

NE HİKMETSE FINDIK FİYATI YÜKSELMİYOR

Fındık İçin Çözüm Teklifi

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, fındıkta yaşanan sorunların çözüme kavuşturulabilmesi için başta siyasiler olmak üzere sektörün tüm paydaşlarının mutlaka bir araya gelmeleri gerektiğini ifade etti.

TMO'dan Fındık Duyurusu

TMO Piyasaya En Az 15 Liradan Girmeli

Fındık Fiyatı İçin TMO Piyasaya En Az 15 Liradan Girmeli Açıklaması!

Toplam 756 haber.