Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Turizm Haftası’nda Vali Serdengeçti’ye Ziyaret

 Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Turizm Haftası münasebetiyle 15 Nisan Pazartesi günü Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci ile beraberindeki heyeti kabul etti.

Bulancak Belediyesi’nde Görev Değişimleri Yapıldı

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 15 Nisan 2024 tarihi itibarıyla Bulancak Belediyesi Müdür ve Personelleri ile ilgili yeni atama ve görevlendirmelerde bulundu.

Başkan Köse Teşekkür Ziyaretlerine Sanayi Sitesinden Başladı

Yerel seçimlerden büyük zaferle çıkarak Giresun Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Fuat Köse teşekkür ziyaretlerine yıllarını geçirdiği ve en büyük destekçisi olan Sanayi Sitesi’nden başladı.

İnşaat Mühendisi Emrah Altıyaprak 'ın Ramazan Bayramı Mesajı

İyi bir insan olabilmenin idrakiyle geçirdiğimiz Ramazan ayının şu son gününde, Rabbim oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin. Ramazan bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Piraziz'de Yeni Dönemin ilk Meclis Toplantısı

Piraziz Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız, Yeni dönemin ilk meclis toplantısı olan  2024 Yılı Nisan Ayı Olağan Meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Yeni dönemde görev alan, birlikte İlçemize hizmet etme imkanı bulduğumuz tüm Meclis Üyelerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. açıklamasında bulundu...

Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Giresun Belediye Meclisi 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından ilk toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Fuat Köse başkanlığında gerçekleştirilen toplantı meclis üyelerinin kendisini tanıtımı ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, gündemde yer alan maddeler görüşüldü.

Başkan Fuat Köse'nin Ramazan Bayramı Mesajı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Çarşamba günü başlayacak olan Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Köse mesajında, hoşgörü ayı Ramazanın ardından, birlik ve beraberliğe vesile olan Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

Vali Serdengeçti, Bayramın Birinci Günü Valilikte Bayramlaşacak!

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, kamu görevlileri ve vatandaşlarla Ramazan Bayramı’nın birinci günü Giresun Valiliğinde bayramlaşacak.

Giresun için Birliktelik Çağrısı

Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra, bir yandan ziyaretçilerini kabul eden bir yandan da çalışmalarını sürdüren Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Batlama Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin iftar yemeği davetine katıldı.

Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Giresun ili Bulancak ilçesinde silah kaçakçılığı olaylarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde;

Ramazan Bayramı Tedbirleri Görüşüldü

  Vali  Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde il genelinde alınacak tedbirleri ele almak amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Başkan Köse’ye Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

31 Mart yerel seçimleri sonrası mazbatasını alarak görevine başlayan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’ye yapılan tebrik ziyaretleri yoğun bir şekilde sürüyor.

Toplam 11134 haber.