Eğitim

Eğitim Haberleri

LGS Birincisi Ayşenaz Cebeci’ye Ödül

 Vali Enver Ünlü, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan başarılı öğrencimiz Ayşenaz Cebeci’yi kabul etti.

Giresun ve Türkiye derecesi çıkarmanın heyecanı içindeyiz

Doğa Koleji Ortaokul Müdür Yardımcısı Serdar Azmi Göksel, açılıştan bu yana geçen 4 yıllarını “Biz bir akademik başarı fabrikasıyız” diye özetleyerek şu değerlendirmeleri yaptı;

Keşap Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açılışı

Başkan Emür, Keşap Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açılışına Katıldı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Okul Ziyareti

Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından;

İkinci Dönem, 06 Şubat 2023 Pazartesi Günü Başlayacak

Vali Enver Ünlü, Giresun’da örgün eğitim kurumlarında 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayan ve 20 Ocak 2023 Cuma günü sona eren “2022–2023 Eğitim Öğretim Yılı” I. Yarıyıl (sömestir) tatili nedeniyle düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Üniversite Öğrencileri Tarihe Yolculuk Yaptı

Giresun İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce Yavuz Sultan Selim'in Trabzon Valiliği sırasında hocalığını yaptığı belirtilen Hacı Abdullah Halife’nin türbesi ile yaşadığı Yağlıdere'nin Tuğlacık ve Tekke köylerine gezi programı düzenlendi.

GRÜ Senatosu Bina İçin Hukuki Süreç Başlatıyor

Giresun Üniversitesi Senatosu Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can başkanlığında özel gündemle toplandı. Toplantı sonrasında hukuksuzluğun mahkemeye taşınmasına karar verildi. Senatonun toplantısında aşağıdaki kararlar alındı;

Restore Edilen Tarihi Okulda İncelemeler

 Vali Enver Ünlü, Cumhuriyet tarihinin ilk köy okullarından ve Doğu Karadeniz Bölgesine özgü tip yapının son temsilcisi olan ata yadigârı Akyoma İlkokulunda devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Öğretmenlerden Vali Enver Ünlü'ye Ziyaret

Vali Enver Ünlü, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ve beraberindeki öğretmenleri makamında kabul etti.

Öğretmenler Günü Haftasında İlçede Bulunan Okulları Ziyaret

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Öğretmenler Günü haftası nedeniyle ilçede bulunan okulları ziyaret etti.

Girişimcilik Söyleşileri Etkinliği Yapıldı

Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından Girişimcilik Söyleşileri etkinliğinin ilki, İş İnsanı Hakan Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleşti.

Başkan Görgülüoğlu'nun Eğitime Desteği Sürüyor

Piraziz Belediyesi, geleceğimizin teminatı olan çocukların çevre konusunda bilgili ve bilinçli bireyler olarak yetişerek doğa ve geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Çevreci Çocuk Eğitim Seti hazırladı.

Giresun 'da Yeni Bilgi Evleri Açılışa Hazırlanıyor

Bilgi Evleri'nde; okuma, sanat, sportif ve kültürel alanlarda birçok faaliyet gerçekleşirken, şehrimizdeki Bilgi Evi sayısı da artmaya devam ediyor.

“Doğu Karadeniz’de Rus İşgali ve Harşit Savunması” Sempozyumu

Cumhuriyetimizin 100.kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın himayelerinde ve Ömer Erdoğan koordinatörlüğünde düzenlenen, “Doğu Karadeniz’de Rus İşgali ve Harşit Savunması” konulu sempozyumun ilk oturumları 02 Kasım 2022 Çarşamba günü tamamlandı.

GRÜ’nün Düzenlediği 1.Uluslararası Çevre, Enerji ve Ekonomi Kongresi Tamamlandı

Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından 20-22 Ekim 2022 tarihleri arasında, düzenlenen 1. Uluslararası Çevre, Enerji ve Ekonomi Kongresi Rektörlük Şehit Ömer Halisdemir konferans salonunda gerçekleştiren kapanış oturumuyla sona erdi.

Veteriner Hekimlikte Numune Alma ve Gönderme Eğitimi Düzenlendi

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü   toplantı salonunda İl/İlçe Müdürlüklerimizde görevli veteriner sağlık personellerine yönelik olarak "Numune Alma ve Gönderme" konulu bir eğitim toplantısı düzenlendi.

Giresun Kitap Fuarı Başlıyor

Giresun Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Doğu Karadeniz’in en büyük kitap fuarının resmi açılışı 22 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de yapılacak.

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Müftü Topcan: Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır

Toplam 943 haber.