Eğitim

Eğitim Haberleri

Giresun’da İlk Ders Zili Çaldı

Giresun’da 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında il genelinde; 396 okulda, 3 bin 894 sınıfta, 5 bin 956 öğretmenle, 66 bin 624 öğrenci için ilk ders zili çaldı.

Öğrencilere Öğretmenlere ve Velilere Başarılar Diledi

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarılar diledi.

Başkan Emür’den Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, öğretmen, öğrenciler ve velilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı.

Giresun'da Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlıkları

Toplantıda, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde yapılan çalışmalar ile 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla yapılan çalışmalar ve alınacak tedbirler değerlendirildi.

Yüz Yüze Eğitim Öncesi Okullar Dezenfekte Ediliyor

Yeni eğitim öğretim yılının yüz yüze eğitimle başlayacak olması nedeniyle Giresun Belediyesi şehir genelindeki tüm okullarda dezenfeksiyon çalışması yürütüyor.

İtfaiyeden Afad Gönüllülerine Eğitim

Eğitimde gönüllülere, yangın sınıfları ve müdahaleleri hakkında detaylı bilgi aktarıldı. Teorik eğitimin ardından sahaya çıkan gönüllüler yangın tüpünün kullanımı ve yangına doğru müdahale etme konusunda da uygulamalı eğitim aldı.

Vali Ünlü’den Duru’nun Okuluna Tebrik Telefonu

Giresun Valisi Enver Ünlü, İlimiz Piraziz ilçesi Eren Ömer Hekim İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Duru Karakurt’un öğretmeni Saray Yüksel ve okul yöneticilerini telefonla arayarak, hassasiyetlerinden dolay tebrik etti.

Kaliteli Eğitim Adına İş Birliği Devam Ediyor

Doğu Karadeniz Bölgesi illerinde eş zamanlı olarak “Üniversiteye yolculuk” adlı proje yürütülüyor

Görele'de Kütüphane Projesinin Sözleşmesi İmzalandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Görele Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan ve ihalesi yapılan ‘Kütüphane Binası’nın sözleşmesi imzalandı. 

Protokoller İmzalandı

Giresun Valiliği Toplantı Salonu'nda 5 Nisan Pazartesi günü düzenlenen imza töreninden önce Vali   Enver Ünlü'yü makamında ziyaret eden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, yapılması planlanan okul binaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.  

Bilgi Evi Hizmet Vermeye Başladı

Öğrencilerin okullarda aldıkları eğitime katkı sağlayan, bilgi ve becerilerini geliştiren ve okul dışındaki zararlı ortamlardan uzak durmalarına yardımcı olan Bilgi Evi’nde eğitimler ücretsiz verilecek.

Okullar Dezenfekte Edildi

Uzaktan Eğitime Destek

Toplam 943 haber.