Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Vali Enver Ünlü, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ

Vali Enver Ünlü, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
 
Vali Ünlü, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; "Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanıyla çarpan minik yavrularımız, okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımız, velilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle  yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın sevincini paylaşıyoruz.
 
Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için temel şart, eğitimdir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Bunun için; idare, öğretmen, veli ve öğrenci koordinasyonunun en güzel şekilde tesisi başarı için çok mühimdir.
 
Bu kapsamda çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun olarak ve fırsat eşitliği içinde tüm eğitim öğretim imkanlarından yararlanması için yoğun bir çaba içindeyiz. İlimizde her kademede elde ettiğimiz başarıları çok daha ileriye taşımayı hedefliyor, bu bilinçle çalışmalarımıza azimle devam ediyoruz.
 
Amacımız evlatlarımızı; teknolojiye yön verebilen, donanımlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, sağlıklı, mutlu ve milli bilince sahip bireyler olarak geleceğe hazırlayabilmektir. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle değerli öğretmenlerimizin, saygıdeğer eğitim camiamızın, sevgili öğrencilerimizin ve kıymetli ailelerinin 2022-2023 eğitim öğretim yılını tebrik ediyor; sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunuyorum."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN