Giresun ve Türkiye derecesi çıkarmanın heyecanı içindeyiz

Doğa Koleji Ortaokul Müdür Yardımcısı Serdar Azmi Göksel, açılıştan bu yana geçen 4 yıllarını 'Biz bir akademik başarı fabrikasıyız' diye özetleyerek şu değerlendirmeleri yaptı

PAYLAŞ

“Ortaokul kadememizde uyguladığımız kişiye özgü eğitim modelimiz, dershaneyi okul eğitimi içerisine dâhil eden 6 günlük ders programı akışımız, akademik takip sunan danışmanlık sistemimiz sayesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da LGS’de birçok Giresun ve Türkiye derecesi çıkarmanın heyecanı içindeyiz.

4 YILDIR GİRESUN’UN EN İYİ LGS SONUÇLARINA SAHİBİZ

2019 yılında şehrimizde başladığımız eğitim yolculuğumuzda her yıl lgs’de çıkarmış olduğumuz başarılı sonuçları bu yıl bir rekor ile taçlandırdık. LGS sınavında sorulan 90 soruda, 80 net ve üzerinde yapan 32 öğrencimizin ve her dersten tüm soruları doğru yanıtlayan onlarca öğrencimizin olmasının haklı gururunu yaşıyoruz.

ORTAOKUL EĞİTİMİMİZDE BAŞARIMIZIN ANAHTARI: AKADEMİK TAKİP

Dershaneye ve özel derse ihtiyaç duyurmayan kişiye özel bir eğitim modeline sahibiz. Her hafta Türkiye genelinde uygulanan ölçme, değerlendirme sınavları ile öğrencilerimizin akademik düzeylerini ölçüyor ve bu sınavların analizlerine göre kişiye özel, konu bazlı etütler düzenliyoruz. Bu etütlerimizi hafta içi her gün ve günde iki saat olarak veriyor, her hafta sonu ise 5 saat takviye kurs ve etüt düzenliyoruz.

‘MUTLU OKUL = MUTLU ÖĞRENCİ’

Okulumuzun açılışından bu yana 4 yıldır aynı kadro ile ilerledik. Tecrübeli ve alanında uzman eğitim kadromuz ile istikrarı sağladık. “Mutlu Öğretmen = Mutlu Öğrenci” felsefemiz ile öğretmenine değer veren, liyakat ve adaleti esas alan bir okul olduğumuz için başarılı olduk.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN