Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Orman Köylülerine Kredi

Tmo'dan Fındık Duyurusu

Giresun Ziraat Odası Başkanı Karan’dan Çağrı

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, fındığın gerçek anlamda geleceği için kooperatif ve güçlü üretici birlikleri çağrısı yaptı.

''TMO Depolarındaki Fındık Değere Bindi''

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, fındık üreticisinin tek savunucusunun ziraat odaları olduğunu belirterek, sezon öncesi üreticinin ürününü 9-10 liraya almanın hesabını yapanların bugün ellerindeki mal ile Toprak Mahsulleri Ofisi’nin depolarındaki fındığın derdine düştüğünü kaydetti.

Fiskobirlik'ten Giresun'a Yeni İstihdam Alanı (AVM Projesi)

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Giresun’a düşündükleri Alışveriş Merkezi projesinin devam ettiğini ve fizibilite raporunun hazırlandığını belirterek, “En az 750 kişinin istihdam edileceği bir proje üzerinde çalışıyoruz

Asgari Ücret Açıklandı

TMO'dan Duyuru

Fındık Üreticisine Ödeme Açıklaması

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Toprak Mahsulleri Ofisine (TMO) fındık, kuru üzüm, hububat ve bakliyat teslim eden üreticilerin bugünden itibaren paralarını tahsil edebileceklerini belirtti.

Tarım Kredi de Fındık Alıyor

Alınan bilgiye göre TKKB öncelikle Trabzon ve Giresun’da 2 ayrı alım merkezi açarak üyesi olan fındık üreticilerinden peşin ödeme yaparak fındık alımına başladı.

Toplam 756 haber.