Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Giresun 'da Uyuşturucu Madde Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan torbacı tabir edilen sokak satıcılarının ve uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik 07.04.2023 günü yapılan çalışmada;

Yozgat Giresun Esnaf Çarşısında Sona Doğru

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay’ın Hassa ilçesindeki bölge esnafı için "Yozgat Giresun Esnaf Çarşısı" kurulumu aralıksız devam ediyor.

Giresun İtfaiyesi’nin Üç Aylık Faaliyet Raporu Açıklandı.

Giresun İtfaiyesi’nin üç aylık faaliyet raporu açıklandı. Her geçen gün kendisini geliştiren Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2023 yılının ilk üç ayında hareketli bir dönem yaşadı.

Oyun Parkı Havuzu Keşap Kent Meydanına Kuruldu

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür çocukların mutluluğuna ortak oldu. Keşap Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler biriminin organize ettiği şişme oyun parkı havuzu Keşap Kent Meydanına kuruldu. 

Tolga Erener, Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Ak Parti Giresun 3. Sıra Milletvekili Adayı Tolga Erener, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Giresun’u karış karış gezip halkla kucaklaşan Erener, Görele, Espiye, Tirebolu, Şebinkarahisar, Çanakçı’dan sonra dün önce Doğankent’te daha sonra da Giresun Merkezde vatandaşları ve esnafları ziyaret etti.

Erener: Hep Birlikte Başaracağız

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde ilk meşale doğu bölgesinden AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Tolga Erener tarafından yakıldı.

Muhtarlardan Erener’e Destek

Görele Belediye Başkanı iken AK Parti Giresun Milletvekili Adayı olan Tolga Erener’e köy ve mahalle muhtarları derneğinden destek geldi.

Keşap'ta Belediye Çalışanları İle İftar

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür iftarda personelleri ile bir araya geldi. Emür, katılan tüm personelin tek tek ramazan ayını kutladı. Emekliye ayrılan mesai arkadaşlarına plaket verdi.

Gıda Denetim Faaliyetleri Devam Ediyor

Zabıta Müdürlüğü ekipleri gıda denetim faaliyetlerine devam ediyor.

Engelsiz Yaşam Merkezi Açılışa Hazırlanıyor

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde başlatılan onarım ve düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Belediye Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Daha hızlı ve daha etkin hizmet vermek amacıyla araç filosuna dâhil edilen yaklaşık 1,5 Milyon TL değerindeki lastikli yükleyici-kazıcı iş makinası (Beko Loder) hizmet vermeye başladı.

Yöresel Ürünler Pazarı Projesi’nin Üçüncüsü Hizmete Giriyor

Giresun Belediyesi tarafından yöresel ürünleriyle tarımsal ve hayvansal üretime destek veren kadınlar için kurulan Yöresel Ürünler Pazarı Projesi’nin üçüncüsü de hizmete giriyor.

Kadına El Kalkamaz Faaliyeti

Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından 3 Nisan Pazartesi günü Hüseyin Avni Alparslan Kapalı Spor Salonu'nda antrenman yapan Türkiye A Milli Kadın Hentbol Takımı ile birlikte kadına karşı şiddete farkındalık oluşturmak amacıyla #KadınaElKalkamaz mottosu ve afişi kullanılarak tanıtım/bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir.

Uyuşturucu Madde Ticareti Operasyonu

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan; torbacı tabir edilen sokak satıcılarının ve uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik 05.04.2023 günü Espiye Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan planlı operasyon ile:

Yaralı Küçükbaş Hayvan Kurtarma

Piraziz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 02.04.2023 tarihinde Narlık köyünde icra edilen Önleyici Kolluk Devriyesi esnasında bir (1) adet küçükbaş hayvanın (koyun) dereye düştüğü tespit edilmiş olup, dereden çıkartılarak hayvan sahibine teslim edilmiştir

Toplam 11147 haber.