Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Bisiklet ve Yürüyüş Yolunun Bir Bölümü Tamamlandı

vatandaşların konforlu bir yaşam sürmesinin yanı sıra, yürüyüş ve bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla şehrin bir ucundan diğer ucuna projelendirilen bisiklet ve yürüyüş yolunun bir bölümü tamamlandı.

Başkan Emür Ankara'dan Müjde Verdi

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, bir dizi görüşmeler için Ankara’da temaslarda bulundu. 

Giresun Gazeteciler Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Dernek lokalinde gerçekleşen ve tek liste ile gidilen genel kurulun  divan başkanlığını  Mustafa Öztürk yaptı.94 üyenin 48' inin oy kullandığı genel kurulda, Başkanlığa Bekir Bayram, yönetim kurulu üyeliklerine  Cavit Özdemir, Namık Baltaoğlu, İsmet Küçükbayrak ve Kamil İşcan yeniden seçildiler.

Güre Mevkiinde Trafik Kazası

Giresun merkez  Güre mahallesi mevkii duble yolda,Trafik kazası meydana geldi.

Botanik Parka Engelli Salıncağı Konuldu

Giresun Belediyesi çok önemli bir sosyal projeye daha imza attı ve Botanik Parka çocuk engellilerin kullanabileceği salıncaklar konuldu.

Dükkanlar Teslim Edilmeye Başlanıyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay’ın Hassa ilçesindeki bölge esnafı için başlatılan "Yozgat Giresun Esnaf Çarşısı" kurulumu tamamlandı.

Modern Yol Ağı İçin Asfalt Çalışması Yürütülüyor

Giresun Belediyesi, şehir genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi.

Yeni Parke Kaldırım Çalışması Gerçekleştiriliyor

Giresun Belediyesi üstyapı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Keşap'ta Sinyalizasyon Sistemi Yapıldı

Keşap'ta ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarına davetiye çıkartan Karakoç Köyü kavşağına karayolları tarafından sinyalizasyon sistemi yapıldı. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ‘ün takipleri sonucu yapılan sinyalizasyon faaliyete geçti. 

Seyir Terası Sosyal Tesisi Yaz Sezonuna Hazır

Giresun Kalesi’nin Kuzey Batı yakasına modern bir şekilde inşa edilen ve vatandaşların hoşça vakit geçirebileceği, şehir manzarasına hâkim alandaki seyir terası iki yıldır yerli ve yabancı misafirlerini ağırlıyor.

Aksu Festivali Ritüelleri İle Yaşatılacak

Giresun’da yöreye özgü geleneklerin yaşatılması amacıyla yüzyıllardır düzenlenen ve bu yıl 46’ncısının organize edilmesi planlanan “Uluslararası Giresun Aksu Festivali” ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle iptal edildi.

Dereli’de Bir Dizi Ziyaret ve İnceleme

 Vali  Enver Ünlü, Dereli ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Gençlik Açık Ofisi Açılışı Yapıldı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu bu kez de Gençlik Açık Ofisi projesini hayata geçirdi. Nizamiye Mahallesi Debboy mevkiinde bulunan belediye eski hizmet binasına projelendirilen 1 milyon TL’yi aşkın tutardaki yatırımın açılışı protokol üyelerinin, vatandaşların ve gençlerin yoğun bir katılımıyla gerçekleştirildi.

Temiz Çevre Temiz Deniz İçin Farkındalık Organizasyonu

‘eurodesk Türkiye Temas Noktası’ olan Giresun Belediyesi öncülüğünde eğitim kurumlarının da desteğiyle birlikte 9 Mayıs Avrupa Günü ve Çevre duyarlılığına dikkat çekmek amacıyla, kumsallarda denize taşınan atıkların aşırı dalgalanma sonucu kıyıya vurmasıyla oluşan atıklar temizlendi.

Piraziz'de Yangın Meydana Geldi

Tolga Erener Çok Farklı

Çoruh Edaş Alternatif Hatlarla Hizmet Kalitesini Artırıyor

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize, Trabzon illerinde toplam 61 ilçede 1.5 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Toplam 11147 haber.