Cengiz Saydere Kamu Görevine Başladı

PAYLAŞ

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikasına Bağlı Birlik Sağlık Sen Giresun İl Başkanı Cengiz Saydere Kamu görevinden istifa ederek İyi Partiden İstanbul Milletvekili aday adayı olmuş idi. Adaylık süreci tamamlanan Cengiz Saydere Kamu Görevine ve Sendika Başkanlığına kaldığı yerden devam etmek üzere 11.05.2023 tarihinde başladı.

VATANIMA MİLLETİME HİZMETE DEVAM EDECEĞİM.

Adaylık Sürecinin geride bırakarak Kamu görevine başlayan Cengiz Saydere Vatanıma Milletime Atatürk’ün gösterdiği yolda durmadan hizmete devam edeceğim. Türkiye için Türk, Öğün, Çalış, Güven mesajını verdi.

Adaylık sürecinde desteklerini esirgemeyen başta İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral AKŞENER olmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Ünzile YÜKSEL’ e Genel Başkan Yardımcısı Burak AKBURAK'a İstanbul İyi Parti İl Başkanı Coşkun YILDIRIM’ a Giresun İl Başkanı İsmail BEKTAŞ'a ve Merkez İlçe Başkanı Çetin CEYRAN İstanbul İyi Parti Milletvekili Adayı Buğra beye ve Bağımsız Kamu Görevlileri Sendika Yönetici ve üyelerine teşekkürü bir borç bilirim.

MEMUR MEMUR-SEN TARAFINDAN FAKRI PERİŞAN HALE GETİRİLMİŞTİR.

Kamu görevlilerin dağ gibi biriken sorunları var. Özellikle son dönemlerde baskıyla üye yapan Memur-Senden yetkiyi alarak Kamu görevlilerini inim inim enflasyon altında ezilmekten kurtarmalıyız. Son dönemlerde Taşören firmalarda çalışan işçilerin devlet kadrolarına alınması ve popülist yaklaşımlarla bu kadroya geçenlere yüksek zam yaparak diğer memurlara komik zamlar yapılması karşılığında iş barışı ciddi bir şekilde bozularak ücret adaletsizliği artmıştır. Ebetteki bu işçi kardeşlerimizin aldıkları ücretler emeklerinin karşılığı değildir ve azdır. Ancak asıl sorumluluğu elinde bulunduran ve o görevlere gelmek için bir sürü aşamalardan geçen devlet memurlarımızın üvey evlat muamelesine tabi tutulması asla kabul edilemez. Bu ve benzeri işçi kadrolarına atanan personellerin derhal siyasetten arındırılması elzem hale gelmiştir.

Hükümetin kuklası haline gelen memurun sorunlarından uzak memur senin ise yetki derhal elinden alınarak memurun kaybettiği itibarı biran önce sağlanmalıdır.Bu minvalde herkesi Bağımsızlığn timsali Birlik Sağlık Sene Davet ediyorum.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN