Belediyenin 23 Nisan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçecek

Giresun Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için bir dizi etkinlik programı düzenliyor.

PAYLAŞ

Çocukların mutluluğunu ve coşkusunu ön planda tutan etkinliklerle dolu bir gün planlanıyor.

23 Nisan'ın önemine ve çocukların özel gününe layık görülen etkinlikler, Debboy mevkiinden başlayıp Gazi Caddesi’ni takiben meydanda sona erecek olan 23 Nisan yürüyüşüyle başlayacak.

Atatürk Meydanı’nda ki etkinlik alanında ise; halk oyunları gösterileri, Keman Solo konseri, 23 Nisan çocuk korusu, çocuk futbol takımının gösteri maçı, sokak oyunları, palyaço, yüz boyama, çocuk oyun alanları ve 7’den 77’ye programı yer alıyor.

23 Nisan sabahı, şehir meydanında gerçekleşecek olan resmi törenlerin ardından, çocuklar kendileri için özel olarak hazırlanan etkinlik alanında unutulmaz anlar yaşayacaklar.

23 Nisan'ın anlam ve önemine uygun olarak çocuklara yönelik etkinliklerin yanı sıra, aynı zamanda ailelerin de katılımını sağlayacak programlar birlik beraberlik ruhunu pekiştirmeyi amaçlıyor.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, tüm vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, Giresunlular’ı bu özel gün için düzenlenen etkinliklere katılmaya davet etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN