Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Model Bahçelerde Kalite Yaklaşık Yüzde 60 Arttı

Ferrero Değerli Tarım” programı iyi tarım ve iyi sosyal uygulamalar ile 10 yılda 50 bin fındık üreticisine ulaştı

Giresun İl Özel İdaresi Çalışanlarına Ziyaret

Ak Parti Giresun 3. Sıra Milletvekili Adayı Tolga Erener, Ülper Köyü'nde bulunan Giresun İl Özel İdaresi Şantiyesi ve Bakım-Onarım Atölyesi'ni ziyaret etti

Tolga Erener Giresun Sahilinde Gençlerle Buluştu

Görele Belediye başkanı iken Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı gösterilen Tolga Erener Giresun sahilinde gençlerle buluştu.

Emür: Çalışmalarımızı Ara Vermeden Sürdürüyoruz

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların istekleri doğrultusunda hizmet ve proje üreten Başkan Emür öte yandan ilçede devam eden Uğurca Mahallesi ve Dutdibi Mevkiinde incelemelerde bulundu.

Mete Bahadır Yılmaz İl Başkanlıklarını Ziyaret Etti

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Ramazan Bayramı vesilesiyle Cumhur İttifakı ortağı olan partilerin il başkanlıklarını ziyaret etti.

Keşap Belediyesinde Bayramlaşma Programı yapıldı

Keşap Belediyesinde bayramın 1. günü yapılan bayramlaşma programında vatandaşlarla bayramlaşan Belediye Başkanı Mehmet Emür, tüm vatandaşların bayramını kutlayarak sohbet etti. 

Tolga Erener Gönülleri Fethediyor

AK Parti Giresun 3. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Tolga Erener, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, Bayram Mesajı

Ramazan Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar; Sağlık Mutluluk ve Esenlikler Dilerim. Bayramınız Mübarek Olsun .  Nurittin Karan Giresun Ziraat Odası Başkanı

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Mesajında tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Şenlikoğlu bayramın güzellikler getirmesini diledi.

Kaçak/Sahte Alkollü İçki Ele Geçirildi

Giresun İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Görele İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kaçak/Sahte Alkollü İçki ile Mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmada sonucunda;

Erener: Coşkumuz Artarak Devam Edecek. Giresun İçin Üreteceğiz

Ak Parti Giresun 3. Sıra Milletvekili Adayı Tolga Erener, Giresun için kollarımızı sıvadık, Giresun halkının inancıyla yola çıktık.

Toplam 11147 haber.