BAŞKAN ŞENLİKOĞLU'NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Mesajında tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Başkan Şenlikoğlu bayramın güzellikler getirmesini diledi.

PAYLAŞ

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 50 bini aşkın vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem nedeniyle buruk bir bayram yaşanacağını dile getiren Başkan Şenlikoğlu şunları kaydetti:

“Ramazan Bayramı’nın birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını; saygı, sevgi ve muhabbetimizin artmasını Yüce Rabbimden temenni ediyorum. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Mutluluklarımızı paylaştığımız, bizleri milletçe sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birçok güzel duyguyu içerisinde barındıran Ramazan ayı yine hasretlerin son bulduğu Ramazan Bayramı’yla taçlanıyor. Bizler de bu günlerin önemini bilerek, birbirimize olan sevgi ve saygımızı her zaman korumalıyız. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve kıymetli hemşehrilerimin Mübarek Ramazan Bayramı’nı canı gönülden kutluyor; ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN