Tolga Erener Giresun Sahilinde Gençlerle Buluştu

Görele Belediye başkanı iken Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı gösterilen Tolga Erener Giresun sahilinde gençlerle buluştu.

PAYLAŞ

Teknolojiyi kullanan ve yöneten,  geleceği yönlendiren genç nesille çok güzel işler başarılacağını ifade eden Tolga Erener “Gençlerimiz, Giresun’un ve Türkiye’nin geleceğidir.  Gençlerin enerjilerini ve heyecanlarını bu ülkenin kalkınması için kullanacağız. Gençlerimiz hızlı düşünüyor, hızlı üretiyor ve sonuca çabucak ulaşmak istiyorlar.  Gençlerimizin yaşam şekline ayak uydurmalıyız. Gençlerimizi iyi anlamalıyız.” dedi.

 

GENÇLER MERHAMETLİDİR

Gençlerde merhamet duygularının yoğun olduğuna da değinen Tolga Erener “6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş ve 11 ilimizde  gerçekleşen Asrın Felaketinde gençler hep en önde oldular.  Türkiye’nin dört bir yanındaki yardım çalışmalarında yer aldılar.  Gece, gündüz demeden sabahlara kadar yardım malzemelerinin ayrışmasından, kamyonlara yüklenmesine kadar her alanda gençler vardı.  Deprem Bölgesinde de yine gençler çalışmalarıyla tüm dünyaya yardımlaşmanın nasıl olacağının gösteriyordu.” şeklinde konuştu.

 

Görele Belediye Başkanı iken genç bir ekiple yola çıktığını ifade eden Erener “Milletvekili olunca da kendinsin gençlerin en iyi arkadaşı olacağını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN