Gıda Denetim Faaliyetleri Devam Ediyor

Zabıta Müdürlüğü ekipleri gıda denetim faaliyetlerine devam ediyor.

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri gıda denetim faaliyetlerine devam ediyor.

Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla şehir genelinde denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın ve unlu mamuller üreten iş yerlerinde ölçü ve tartı aletlerinin denetimi, hijyen, ruhsat, kıyafet ile pide ve ekmeklerde gramaj ve etiket kontrolleri de gerçekleştirdi.

Giresun Ticaret İl Müdürlüğü ve Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile işbirliği içerisinde gerçekleşen denetimlerde, kuralları uygun hareket etmeyen işyerleri hakkında tutanak tutulurken, tespit edilen eksiklikleri tamamlamaları için süre verildi. Bu süre içerisinde eksikliklerini tamamlamayan işletmeler hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağı vurgulandı.

Zabıta Müdürlüğü Yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlarının sağlığının her şeyden önce geldiğine dikkat çekilerek: “Vatandaşlarımızın huzur ve sağlığının korunması ve sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alabilmesi adına Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetimlerinin aralıksız olarak sürdürecektir.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN