Giresun İtfaiyesi'nin Üç Aylık Faaliyet Raporu Açıklandı.

Giresun İtfaiyesi'nin üç aylık faaliyet raporu açıklandı. Her geçen gün kendisini geliştiren Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2023 yılının ilk üç ayında hareketli bir dönem yaşadı.

PAYLAŞ

 

7 gün 24 saat esasına göre çalışan ekipler; yangın, boğulma ve kurtarma olaylarıyla ilgili olarak ihbar hattına gelen bütün ihbarlar büyük bir titizlikle değerlendirilerek, olaylara anında ve çok hızlı bir şeklide müdahale ediliyor.

Bu süreçte Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yaptıkları faaliyetler rakamlara şu şekilde yansıdı:

76 farklı yangına müdahale, 101 vatandaşa yardım, kurtarma,93 adet hayvan kurtarma, 2 boğulma vakası kurtarma, 45 su çekme, 720 adet 112 acil çağrı, 284 adet merdivenli araç müdahalesi, 1.350 ton içme suyu dağıtımı.

Diğer yandan, Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 14 araç ve 88 personeli ile 24 saat çalışma prensibine uygun olarak bir yandan gelen yangın ihbarlarına anında müdahale ederken, diğer yandan da vatandaşların yangınlara yönelik bilinçlendirilmesi amacıyla eğitim çalışmaları gerçekleştiriyor.

Bilindiği üzere 11 şehrimizi etkileyen asrın felaketinde AFAD koordinasyonunda gerçekleştirilen ara kurtarma faaliyetlerine 2 kurtarma aracı ve 10 personel ile faaliyetlere katılan Giresun Belediyesi ekipleri 16 canı enkaz altından sağ salim çıkartmıştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN