Sağlık

Sağlık Haberleri

Opr. Dr. Soner Azak’a Veda

Uzm. Dr. Soner Azak' a Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı tarafından plaket takdim edildi.

Ünite ve Birimlerinde İnceleme

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Berkan Şahin  İdari Ve Mali Hizmetler Müdürü  Ferdi Aydın Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim Ve Araştırma Hastanesini Ziyaret Etti.

Uygulamalı Deprem-Yangın Tahliye Eğitimi Düzenlendi

Giresun Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün, Ağustos ayı içerisinde planladığı Afet Farkındalık Eğitimi

Gençlik Ve Ruh Sağlığını İyileştirme Seminerleri Yapıldı

Gençlerin ruh sağlığının korunması ve psikolojik dayanıklılığının artırılması için kurumlar arası işbirliğini güçlendirmek amacıyla Giresun il Sağlık Müdürlüğü  ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte, öncelikli olarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarındaki yurt personeline 25-29 Temmuz tarihleri arasında eğitim düzenlendi. 

Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Çalışmaları

Giresun Belediyesi, ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi’ koronavirüs tedbirleri kapsamında bir yandan dezenfekte çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da yaşlı ve kimsesiz vatandaşların evinde temizlik ve kişisel bakım işlemi gerçekleştiriyor.

4 Yeni Uzman Hekim Göreve Başladı

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  Endokrinoloji Uzmanı Dr. Yasemin Emür Günay, Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Serkan Özbay, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Ali Muhtaroğlu,  Psikiyatri Uzmanı Dr. Ulaş Korkmaz poliklinik hizmeti vermeye başladı.

Cengiz Saydere'den banka Banka Promosyonları Açıklaması

Birlik Sağlık Sen Giresun İl başkanı Cengiz Saydere den banka Banka promosyonları güncellenmesi ile ilgili basın açıklaması

Mikrodalga Yöntemi Ile Karaciğer Tümör Tedavisi Yapıldı

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Genel Cerrahi ve Girişimsel Radyoloji birimlerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği, ülkemizde çok az merkezde uygulunan “Karaciğer tümörünün mikrodalga ile tedavisi” işlemi gerçekleştirildi.

Üroloji Kliniğine Anlamlı Bağış

Ünye’de görev yapmakta olan Üroloji Uzmanı Op. Dr. Emrah Özsoy, Anabilim Dalı’mıza Laparoskopi eğitiminde çok önemli bir yer tutan laparoskopi eğitim kutusu (Training-box) bağışlamıştır.

Bağımsız Hekimler Grubu TTB Yönetimine Talip

Giresun Tabip Odası Başkanı Dr. Erhan Demirelli, "Tüm hekimleri, yeniden daha güçlü ve herkesi kapsayıcı büyük bir Türk Tabipler Birliği (TTB) çatısı altında birleştirmek ve her türlü hekim hakkını korumak için Türk Tabipleri Birliği yönetimine talibiz” dedi.

Genel Cerrahi Kliniği'nin Onkolojik Ameliyat Başarısı

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi faaliyete geçtiği Ağustos 2021 tarihinden bugüne kadar 110 onkolojik ameliyat (kanser cerrahisi) gerçekleştiren Genel Cerrahi Kliniği ciddi bir başarıya imza attı.

Cengiz Saydere'den Çalışma ve Maaş Açıklaması

Birlik Sağlık Sen İl Başkanı Cengiz Saydere: Peygamber efendimiz işcinin alnının teri kurumadan emeğinin karşılığını  verin diye  emretmiştir. Peki bizim alın terimizin karşılığı veriliyormu. Bunun takipçileri kimler ve bu konuda neler yapıyorlar gelin biraz irdeleyelim.

Menisküs Transplantasyonu Başarıyla Gerçekleşti

Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde ileri derecede menisküs kaybı olan hastalar için Menisküs Transplantasyonu (Menisküs Kaybı) Ortopedi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cem Zeki Esenyel ve ekibi tarafından başarıyla gerçekleşti.

Mayıs Ayı Cilt Kanseri Farkındalık Ayı

Deri kanserleri en sık gözlenen kanser türlerindendir. En sık gözlenen ve en önemlileri bazal hücreli karsinom, skuamöz hücreli karsinom ve melanomdur.

Türk Üroloji Derneği PNL Kursu, Gerçekleştirildi

Türk Üroloji Derneği ve Türk Üroloji Akademisi çatısı altında düzenlenen PNL kursu Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Öğretim üyelerimiz, bölgede görev yapan üroloji uzmanları ile PNL ameliyatları (kapalı böbrek taşı ameliyatı) ile ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştı. 

Çocuk Ortopedisi Bölümü Hizmet Vermeye Başladı

Giresun Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji öğretim üyesi Dr. Murat Danışman öncülüğünde “Çocuk Ortopedisi” tanı ve tedavileri hastanemiz bünyesinde uygulanmaya başlandı

Nükleer Tıp Ünitesi Şehrimize Hayırlı Olsun

Hastanemiz Nükleer Tıp Ünitesi İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut, Destek hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin, Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı ve Hastane Yönetim ekibi ile birlikte Uzm. Dr. Osman Güven  ve ünite çalışanlarımızın katılımı ile hizmete açılmıştır.

Toplam 232 haber.