Başkan Şenlikoğlu'ndan Moral Ziyareti

Başkan Şenlikoğlu, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hasta ve hasta yakınları ile hastane çalışanlarını ziyaret ederek, karanfil hediye etti.

PAYLAŞ

 Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Şenlikoğlu, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan hasta ve hasta yakınları ile hastane çalışanlarını ziyaret ederek, karanfil hediye etti.

Başkan Şenlikoğlu, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı’yı da makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi, hastane ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretinde hastane personeli sağlık çalışanlarını da selamlayarak sohbet eden Başkan Şenlikoğlu, Giresun Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Başkan Şenlikoğlu, “Hastanemizde yatan hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulunduk. Tedavileri süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimiz ilettik. Rabbim tüm hastalarımıza şafi ismiyle şifa versin, birlik ve beraberliğimiz daim etsin. Yine hastane başhekimimizden hastanemizle ilgili bilgiler aldık, personelle de sohbet ettik. Sağlık çalışanlarımız her zamanki gibi özveriyle görevlerinin başındalar. Tüm sağlık çalışanlarımıza görevlerinde kolaylık diliyorum. Sağlık kurumları ziyaretlerimizi fırsat buldukça devam ettireceğiz” dedi.

Hastanede tedavi gören hastalar ve hasta yakınları ise Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun yapmış olduğu bu ziyaretten ziyadesi ile memnun olduklarını dile getirerek: “Bu zor günümüzde yanımızda olarak bizlere verdikleri desteklerden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN