Müftülükten Tedavi Gören Vatandaşlara Ramazan Hediyesi

İl Müftülüğünce, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. 

PAYLAŞ


Giresun İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi iş birliğinde hastanede tedavi gören vatandaşlara Kur’an-ı Kerim, dua kitabı ve seccade hediye edildi.
İl Müftüsü Ramazan Topcan, beraberindeki heyetle birlikte Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam eden vatandaşları ziyaret etti.
İl Müftüsü Topcan, burada yaptığı açıklamada şifa ayı Ramazanda vatandaşları Kur’an’la buluşturmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.
İl Müftüsü Topcan, “Rabbimizin kapısı huzur bulduğumuz kapıdır. Bu kapıda hastalıklarımız dert değil bir nevi dermandır. Hastalıklarımız Rabbi Kerime ilticaya vesiledir. Bize düşen sabır ve şükürdür.
İl Müftülüğü olarak hastane başhekimliğiyle ortaklaşa yürütülen çalışma kapsamında hasta odalarının her birine Kur’an-ı Kerim, dua kitabı ve seccade bırakıyoruz.” dedi. 

Vatandaşlarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Müftü Topcan, “Bir taraftan sizlere dua ediyor bir taraftan da hediyelerin en güzeli Kur’an-ı Kerim ve seccade takdim ediyoruz. Kabullerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şimdiden Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Size ve tüm insanlığa hayır ve rahmete vesile olsun.” şeklinde konuştu.
Topcan’a ziyareti sırasında, Hastane Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Fazıl Kulaklı, Dr. Öğretim Üyesi Hasan Mücahit Özbaş ve Din Görevlisi Hayrullah Yavuzyılmaz eşlik etti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN