Sağlık

Sağlık Haberleri

Sağlık Çalışanlarına Karanfil Dağıtıldı

Giresun Belediyesi tarafından sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıldı. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kamu ve özel hastanelerde karanfil dağıtan belediye görevlileri, aynı zamanda Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun selamını iletti.

Girişimsel Radyoloji Birimi 5 Yaşında

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Kliniği Girişimsel Radyoloji Ünitesinin 5. kuruluş yıldönümü

6 - 12 Mart Dünya Glokom Haftası

Glokom ya da halk arasında bilinen adıyla “göz tansiyonu hastalığı” günümüzde önemli bir sağlık sorundur.

Son Kullanma Tarihi Geçen Ürün Denetimi

Halk sağlığı için şehir genelinde yaptığı denetimlerle son kullanma tarihi geçen ürünler kontrol ediliyor.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Resmi Olarak Kuruldu

Giresun Prof Dr A İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma hastanesi idari yapısı altında faaliyet gösteren Aksuda bulunan yeni hastane Giresun Üniversitesi ile afiliyasyona giderek Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak yeni bir hastane olarak resmî olarak tanımlandı.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme

Açılış YÖK Tarafından Onaylandı

Giresun Üniversitesi’ne bağlı Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde “Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin”  açılışı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylandı.

Kanserden Korunmak için Neler Yapılmalı?

Ülkemizde kanserli hasta ve yakınlarına destek olmak, kanserle ilgili araştırma yapmak ve doktorların  eğitimine katkı sağlamak amacı ile 1947 yılında Ankara’da Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği kurulmuştur.

İletişim Fakültesi Hoca'larına Teşekkür Belgesi

Hastane tanıtımına verdikleri katkılardan dolayı başhekim Prof. Dr. Atilla Çıtlak kendilerine teşekkür belgesi takdim etti.

Giresun’da 121 Bin Doz COVID–19 Aşısı Yapıldı

Giresun il genelinde, Koronavirüs (COVID–19) aşı uygulaması kapsamında, 23 Mart Salı günü itibariyle 121 Bin 94 adet 1. ve 2. Doz aşı uygulaması gerçekleştirildi.

Ünite Açılışı Yapıldı

Toplam 232 haber.