Cengiz Saydere'den Sert Çıkış

PAYLAŞ

BİRLİK SAĞLIK SEN GİRESUN İL BAŞKANINDAN SERT ÇIKIŞ!!! 
YETKİLİ SENDİKA AĞLAMA MAKAMI DEĞİL
Gün geçmesin ki yetkili Sendikaların gerek genel merkez başkanları gerekse il başkanları Sağlık camiasını yakından ilgilendiren konularda eleştiriler yönlendirmesin.Yine geçen gün Giresun İl başkanının gazetedeki bir başlığında yok sayılan sağlıkçı sayısı binleri buldu başlığı gözümden kaçmadı. 
Sendikacılığın misyonundan vizyonundan uzak sendikacılar yönetmelikler hazırlanırken ortalıktan kaybolup yönetmelik çıktıktan sonrada başlıyor eleştirilere.
SAYDERE’DEN SEN NEREDEYDİN ÇIKIŞI
Yahu arkadaşlar siz sendikacısınız. Bakın bakan üç aydır performans yönetmeliğini hazırladıklarını yazılı ve görsel basında bangır bangır bağırırken sen neredeydin.
Senin asıl vazifen o kanun yönetmelikler hazırlanırken başlar ve tüm çalışanlarının menfaatlerine uygun bir şekilde yasalaşıncaya kadar devam eder. Yönetmelik çıktıktan sonra atalarımızın dediği gibi artık atı alan üsküdarı geçmiş olur.
Bu arkadaşların yaptıkları yönetmelik hazırlanırken  düğünlerde, genel kurullarda orda burda gezmeleri sendikacılık değildir. Yönetmeliğin eksik kalan yanlarını,  yanlışlıklarını zamanında eleştiremiyorsanız yetkili ancak etkisiz sendikasınız demektir. Sahada ben yetkiliyim ama sorumlusu değilim demek bize göre siyasallaşmış acziyet sendikacılığın taa kendisidir.
SAYDERE  BU ACZİYETTEN KURTARACAK SENDİKANIN MİMARINA BAŞLADIK 
İşte bu acziyet sendikacığından kurtaracak sendikanın ülke genelinde mimarına başladık. Çalışanlarımızın buyuk bir çoğunluğu teşkilatımıza büyük ilgi duymaktadır. Her geçen gün yeni illerimizde teşkilatlarımızı kuruyoruz. Ve tüm sağlık çalışanlarını ayrıştırmadan hizmete katkısı oranında maddi ve manevi anlamda top yekün kucaklayacak şekilde projelerimizi ve hazırlıklarımızı hızla devam ettiriyoruz. Hiç bir çalışanımızı ötekileştirmeden emeğinin tam karşılığını alabilmesi için siyalaşmadan ve belirli merkezlerin emrine girmeden hızla güçleniyoruz.Tüm arkadaşlarımızı emeğin hakkını  yerde koymayan vizyonuyla misyonuyla üyesinin yanında Dimdik duran sendikalarına bekliyoruz…

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN