Eğitim

Eğitim Haberleri

Öğrencilerden GTSO'ya Ziyaret

Giresun Hamdi Bozbağ Lisesi öğrencilerinden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret.

Düş Kütüphanesi Açıldı

Vali Karahan Geleceğin Mucitlerini Kabul Etti

2017 yılı TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Samsun Bölge Finalinde ilimizi başarıyla temsil eden öğrenciler Vali Hasan Karahan'ı ziyaret ederek projelerini anlattılar.

Miniklerle Fotoğraf Dünyası

Fındıkyurdu Anaokulu yöneticileri ve bir grup öğrenci Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu'nu Taflanlar Kulüp Sınıfı tarafından hazırlanan, Miniklerle Fotoğraf Dünyasına Yolculuk isimli sergiye davet ettiler.

23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilimizde düzenlenen törenlerle ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu sabah 09.00'da Atatürk Meydanında İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt'un Atatürk Anıtına Çelenk sunumuyla başlayan tören, 11.00’da 19 Eylül İlkokulunda devam etti.

23 Nisan Programı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı belli oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen kutlama program ilk olarak 23 Nisan 2017 Pazar günü saat 09:00'da Atapark'ta çelenk sunumu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayacak.

Vali Karahan Koltuğu 4.Sınıf Öğrencisi Begüm'e Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları çerçevesinde bugün 10.00’da 19 Eylül İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi

Miniklerden Vali'ye Bayram Ziyareti

Giresun Valisi Hasan Karahan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde kreşe giden minikleri makamında kabul etti.

İmaj Yönetimi Eğitimi

Oda Personellerine Eğitim

Okullarda Referandum Tatili

CERN İle İkili İşbirliği Protokolü İmzalandı

Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, üniversite olarak bilimsel çalışmalarda çıtayı daha da yükseltmeyi hedeflediklerini, Giresun Üniversitesini uluslararası bir marka haline getirmek istediklerini söyleyerek, CERN ile imzalanan işbirliği protokolünün bu yolda önemli bir kilometre taşı olduğunu ifade etti.

Kenevir Eğitimi Verildi

Toplam 943 haber.