Eğitim

Eğitim Haberleri

Etkinlikler Devam Ediyor

Öğretmenler Günü Kutlandı

Vali Hasan Karahan, Öğretmenleri Kabul Etti

24 Kasım Öğretmen Günü kutlamaları çerçevesinde bugün İl Milli Eğitim Müdürü Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt başkanlığında bir grup idareci ve öğretmen Vali Hasan Karahan'ı makamında ziyaret etti.

Vali Hasan Karahan'dan TEOG Morali

Giresun Valisi Hasan Karahan, bugün Şehit Zafer Konak Ortaokulu-Duroğlu İmam-Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Fakülte Görüşüldü

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Dernekler Federasyonu Başkanı Birol Kardaş ve siyasi parti temsilcileri , Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun’u makamında ziyaret ederek, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi ile alakalı olarak fikir alışverişinde bulundular.

Rusların Kafkas Siyaseti ve Ahıska Türkleri

Giresun Üniversitesi Türk Dünyası Araştırma Topluluğu tarafından düzenlenen ve Prof. Dr. Ali Kafkasyalı'nın konuşmacı olarak yer aldığı ''Rusların Kafkas Siyaseti ve Ahıska Türkleri''

Doğankent'teki Ek Hizmet Binasının Devri Alındı

Giresun Üniversitesi Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokulu Ek Hizmet Binası olarak 2015-2016 eğitim-öğretim yılından itibaren faaliyete açılan Doğankent Veysi Akın Koloğlu Ek Hizmet Binasının devri 17 Kasım 2016 Çarşamba günü yapılan protokolle yapıldı.

Doğu Karadeniz Bölgesi Üniversiteler Birliği Kuruldu

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) öncülüğünde DOKAP bölgesinde bulunan 9 ilin üniversitesini kapsayan ''Doğu Karadeniz Bölgesi Üniversiteler Birliğ'', Giresun Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen imza töreni ile kuruldu.

Vali Karahan Yeşilgiresun İlkokulunda

Okul ziyaret ve incelemelerine devam eden Vali Hasan Karahan, bu sabahki mesaisine Yeşilgiresun ilkokulunda incelemelerde bulunarak başladı.

Arıcılara, Eğitim Verildi

Toplam 944 haber.