Eğitim

Eğitim Haberleri

Giresun Üniversitesinde Mezuniyet Töreni

Giresun Üniversitesi merkez kampüslerinde eğitim gören ve bu yıl mezun olacak öğrenciler için organize edilen mezuniyet töreni, 26 Mayıs 2017 Cuma günü saat 17:00'da, Giresun Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilecek.

İstihdam ve Tanıtım Fuarı

Giresun Üniversitesi (GRÜ) Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü'nün Giresun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile birlikte 6. Girişimcilik ve Kariyer Günleri kapsamında İstihdam ve Tanıtım Fuarı" düzenlendi.

Uluslararası Dil, Sanat ve İktidar Sempozyumu

Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Valiliği, Giresun Üniversitesi, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinin ortaklaşa düzenledikleri 1. Uluslararası Dil, Sanat ve İktidar Sempozyumu nun açılış programına katıldı.

Bulancak'ta Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Bulancak Belediyesi ve Giresun KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında yapılan yeni eğitim planı protokolü kapsamında Bulancak'ta Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin ilk dersi bugün başladı.

Hemşeri Memnuniyeti Eğitimi

Görele'de Bilim Şenliği

Mesleki Yeterlilik Belgeleri Verildi

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları devam ediyor.

Giresun Lisesine Ziyaret

Vali Karahan, Ödüllendirdi

Giresun Valisi Hasan Karahan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genç Türkiye Kongresi Bireysel Münazara Dalında 'Anayasa ve Başkanlık Sistemi' konusunda Türkiye Birincisi olan Rukiye Gazi'yi makamında kabul etti.

Belediye Personellerine Eğitim

Toplam 943 haber.