Türkiye

Türkiye Haberleri

Doğu Karadeniz'in İç Kesimleri İçin Çığ Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 7 Mart Perşembe günü saat 13.00’de 105 uyarı no ile yapılan açıklamada Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda çığ tehlikesi uyarısında bulunuldu.

Güney Yönlerden Kuvvetli Fırtına Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Yapılan son değerlendirmelere göre; rüzgarın bu akşam saatlerinden itibaren kuvvetini arttırarak, kıyı kesimleri başta olmak üzere

Karadeniz Bölgesi Seçim Güvenliği Toplantısı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Samsun’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında yapılan Karadeniz Bölgesi Seçim Güvenliği Toplantısına katıldı.

Kuvvetli Fırtına Uyarısı

MMeteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden 14 Ocak 2018 tarihinde saat 14:20’de 03(37) uyarı no ile yapılan açıklamada Doğu Karadeniz Bölgesi için kuvvetli fırtına uyarısında bulunuldu.

Fındık Bahçeleri Yenilenmeli

Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan Gürcistan, Şili, Amerika, İspanya ve Fransa’nın dönüm başına 250-275 Kg fındık aldığını Türkiye’nin ise bu rakamların çok altında kaldığına dikkat çekerek, bahçelerin mutlak suretle gençleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Kuvvetli Yağmur ve Kar Yağışlarına Dikkat!

Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi tarafından 7 Ocak Pazartesi günü yapılan meteorolojik uyarıya göre ilimizde Çarşamba günü kuvvetli yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Karadeniz'de Fırtına Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Doğu Karadeniz’de bugün (06.01.2019) akşam saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı yönlerden etkisini artıracak rüzgarın; 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; yarın (07.01.2019) öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Meteorolojik Uyarı : Soğuk ve Yağışlı Hava

Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi tarafından, yurdumuzun soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi beklendiği uyarısı yapıldı.

Meteorolojik Uyarı : Lodos Fırtınası Bekleniyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi tarafından, Doğu Karadeniz'in İç Kesimlerinde Lodos Fırtınası beklendiği uyarısı yapıldı.

Kaçak/Sahte Alkol Operasyonu, Adli ve İdari İşlemler Yapıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde, 19.12.2018 tarihinde yılbaşı öncesinde alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğinin önlenmesine yönelik ülke genelinde “Kaçak\Sahte Alkol” uygulaması gerçekleştirildi.

Bölge İstişare Toplantısı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Samsun ilinde gerçekleştirilen 7. OSB Bölge İstişare Toplantısı'na katıldı.

Şehit Emniyet Müdürü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, silahlı saldırı sonucu şehit olan Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin cenaze törenine katıldı.

Trabzon Valisine Ziyaret

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın(DOKA) bölgesel toplantısına katılmak üzere Trabzon iline giden Vali Harun Sarıfakıoğulları, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Meteoroloji'den Fırtına Uyarısı

Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan açıklamada, Rüzgarın 10.12.2018 Pazartesi günü öğle saatleri ile gece saatleri arasında Ege Bölgesinde,

Şehid Emre Doruk'un Babası Toprağa Verildi

Vali Harun Sarıfakıoğulları, 2017 yılında Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında Suriye’de Şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Emre Doruk’un babası Hasan Doruk’un cenazesine katıldı.

Karadeniz'de Çok Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Doğu Karadeniz kıyılarında 01.12.2018 Cumartesi sabah saatlerinde başlayacak sağanak yağışların akşam saatlerine kadar Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin kıyılarında (Arhavi, Hopa, Kemalpaşa) çok kuvvetli (40-80 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Karadeniz'de Fırtına Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Doğu Karadeniz’in doğusunda rüzgarın, öğle saatlerinden sonra batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Ruhsatsız Silah Ve Av Tüfeği Uygulaması

Ülke genelinde eş zamanlı olarak Ruhsatsız Silah ve Av Tüfeği Uygulaması gerçekleştirildi

Fırtına Uyarısı

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Doğu Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulunuldu.

Toplam 1112 haber.