Şehit Emniyet Müdürü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, silahlı saldırı sonucu şehit olan Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin cenaze törenine katıldı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Vali Harun Sarıfakıoğulları, silahlı saldırı sonucu şehit olan Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin cenaze törenine katıldı.
 
Vali Sarıfakıoğulları, Rize'de 11 Aralık Salı günü makam odasında uğrağı saldırıda şehit olan İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için 12 Aralık Çarşamba günü Rize Valiliği önünde düzenlenen törene katılarak, Şehit Verdi’nin ailesine taziyede bulundu.
 
Rize Valiliği önünde düzenlenen törene; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Rize Valisi Kemal Çeber, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, askeri erkân, polis ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Valilik önünde düzenlenen törende; Şehit Altuğ Verdi'nin özgeçmişi okunarak, dualar edildi ve helallik alındıktan sonra yapılan protokol konuşmaları ve saygı duruşunun arından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, şehit Verdi'nin Türk bayrağına sarılı tabutuna birlikte omuz vererek, uçakla memleketi Mersin'e gönderilmek üzere cenaze nakil aracına kadar taşıdı.
 
Şehit Verdi’nin cenazesi karayoluyla Trabzon'a, buradan da hava yoluyla Mersin’e uğurlandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN