Önce Alt Yapı, Sonra Üst Yapı

PAYLAŞ

Asfalt programı kapsamında bulunan bölgelerde altyapı yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, koordineli bir şekilde Hacı Hüseyin Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi Sokakbaşı Mevkii’nde altyapı ve yol yenileme çalışması başlattı.

Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilk olarak mevcut yolun asfaltını tamamen söktü. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri ise bölgenin mevcut altyapısını ihtiyaçlar doğrultusunda yenilemeye başladı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından da yol güzergahı asfaltlanarak Sokakbaşı Mevkii daha modern ve şık bir görüntüye kavuşacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Daha konforlu bir şehir hayatı için önemli adımlar atıyoruz. Asfalt programı kapsamında bulunan bölgelerimizde altyapımızı da ihtiyaçlar doğrultusunda yeniliyoruz. Altyapı çalışmalarının ardından o güzergâha asfalt dökümü yapacağız ve yolun kalitesini arttıracağız. Şehrimiz genelinde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa sürede bu bölgeyi de tamamlayıp halkımızın kullanımına açacağız” diye konuştu.

Vatandaşlar ve bölge esnafı ise yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN