Mezuniyet Töreni Yapıldı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Üniversitesi 2017-2018 Eğitim Akademik Yıl Mezuniyet Töreni, 11 Mayıs 2018 Cuma günü Giresun Atatürk Stadyumunda düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

 

Atatürk Stadyumunda saat 15:00’de başlayan ve sunumunu Eğitim Fakültesi’nden Öğr. Gör. Şenol Sancak’ın yaptığı törende, mezun olacak öğrencilerin tören alanındaki yerlerini almalarının ardından TÖMER öğrencileri ile Devlet Konservatuvarı Geleneksel Türk Müziği Halk Oyunları Topluluğu öğrencileri hazırladıkları halk oyunları ve yöresel dans gösterilerini izleyenlerin beğenisine sundular.

 

Protokol üyelerinin ve davetlilerin yerlerini almalarının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden programda kürsüye çıkan GRÜ Öğrenci Konsey Başkanı Ahmet Arslantürk, mezun öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. Mezuniyet törenini kendi mezuniyet coşkusu ve sevinci ile daha da yoğun hissettiğini belirten Arslantürk’ün konuşmasının ardından mezun öğrenciler adına Giresun Üniversitesini bu yıl birincilikle bitiren Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencisi Muhammed Güner bir konuşma yaptı. Kendileri için önemli bir günü yaşadıklarını, mezuniyetin okul hayatlarının son gününü temsil ettiği ve aynı zamanda bir dönem sona ererken yeni bir döneminde başlangıcı olduğunu ifade eden Güner, başta dört yıl boyunca desteklerini esirgemeyen ailesi olmak üzere hocalarına, mezuniyet sevincini birlikte yaşadıkları arkadaşlarına ve Rektör  Prof. Dr. Cevdet Coşkun’a teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

 

Programda konuşan ve stadyumu dolduran binlerce öğrenciyi, ailelerini ve töreni izlemek üzere gelen davetlileri selamlayarak sözlerine başlayan Rektör  Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Giresun Üniversitesi Rektörü olarak göreve atandığı günden bu yana, Üniversite yönetimi olarak üniversitesinin gelişimi için dur durak bilmeden gece gündüz çalıştıklarını ve buna tüm güçleri ile devam ettireceklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN