Giresun'da Koronavirüs Denetimi

PAYLAŞ

Giresun Valisi Enver Ünlü,   İçişleri Bakanlığının talimatlarıyla 81 il ve ilçelerinde gerçekleştirilen Koronavirüs denetimleri kapsamında öğleden önce ve öğleden sonra gerçekleştirilen kontrol ve denetimlere katıldı.


Vali Ünlü, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Ahmet Bal ile birlikte öğleden önce Giresun Merkez Gazi Caddesi üzerinde bulunan işyerlerinde, öğleden sonra ise Cemal Gürsel Caddesi ile Tabaklar Sokak üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek, iş yeri sahiplerini ve vatandaşları; temizlik, maske ve sosyal mesafe konusunda uyardıktan sonra, denetimlerin amacının rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik olduğunu ifade ederek, bu tür denetimlerin zaman zaman gerçekleştirileceğini belirtti. 


Cadde ve sokaklarda karşılaştığı vatandaşlarla ve ziyaret ettiği esnaflarla yakından ilgilenerek bol bol sohbet eden Vali Ünlü, “Sağlığımız için hepimiz için mutlaka temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyalım” uyarısında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN