Enerjide Öncelik İş Sağlığı Ve Güvenliği

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. “Hedefimiz Sıfır Kaza” sloganıyla yola çıkarak tüm çalışmalarını Uluslararası sözleşmeler (İLO), 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, Yüksekte Çalışma Yönetmeliği, TEİAŞ İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetmeliği ile Uluslararası Standartlar (OHSAS 18001) doğrultusunda yürütmekte…

 

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü, toplam 17 işletmede elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdürürken olası iş kazalarının önüne geçebilmek ve risk algısının yüksek tutulması amacıyla yıl içerisinde tüm çalışanlarına düzenli olarak eğitim veriyor. Anlık denetimlerle her kademedeki çalışan için insan odaklı, insan hayatını ve mutluluğunu önceleyen planlamalar yapılmakta, İş Sağlığı ve Güvenliği konusundaki tüm standartlar hayata geçirilmektedir.

 

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü Yetkilileri: “Bulunduğumuz İş Sağlığı ve Güvenliği Haftasında bir kez daha belirtmek isteriz ki; çalışanlarımızın hayatı ve sağlığı her şeyden önemlidir. Hangi iş kolunda olursa olsun her akşam iş dönüşünde sevdiklerimize ulaşmanın, onlarla aynı sofrada oturabilmenin mutluluğu ve huzurunu çalışma hayatımızın sonuna kadar yaşamak için “Önce İş Güvenliği” prensibini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız” açıklamalarında bulundu.


HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN