Cumhuriyet Bayramı Sergisi

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Cumhuriyet Bayramı kutlama programında yer alan Belediyemizin desteği ile Giresun Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Can Akengin Kültür Merkezi’nde hazırlanan  ‘’Giresun’da Cumhuriyet Bayramı Sergisi’nin açılışı yapıldı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, bugün açılışını yapacakları serginin adeta Cumhuriyetin Giresun’daki hafızasını oluşturduğunu belirterek; “Cumhuriyetin kuruluş yıllarından itibaren Giresun’da çekilmiş fotoğraflar sergileniyor. 95. yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramımızı bu günde büyük bir coşkuyla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Büyük Atatürk’ün dediği gibi ‘’Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak ve yüceltecek olan sizlersiniz’’ sözünü ilke edinerek gelecek nesillerimize aktarmalıyız. Cumhuriyet bizim can damarımızdır. Bu serginin hazırlanmasında emeği geçen arkadaşları kutluyorum. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun ” dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Milletvekili Necati Tığlı, Giresun Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tuncer Dervişoğlu ile beraber serginin açılışını yaptı. Fotoğraf Sergisi açılış törenine Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN