Başkan Emür İşçilerle 'Kadro' Yemeğinde Buluştu

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla başlatılan taşeron işçilerin kadroya alınması sürecinde, Keşap Belediyesinin değişik birimlerinde görev yapan 57 özel şirket çalışanı belediyenin kuruluşu olan Keşap Park Enerji AŞ bünyesinden kadroya geçti. Belediye Başkanı Mehmet Emür, işçilerle toplantı sonrası kadro yemeğinde bir araya geldi.
Toplam  57 özel şirket çalışanın geçiş işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte Belediye Başkanı Mehmet EMÜR işçilerle akşam yemeğinde bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Düzenlenen programa Başkan Emür’ün yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcısı Saadettin Ömer Değirmencioğlu, Keşap Park Enerji AŞ Müdürü Hakan HALİLOĞLU  birim müdürleri ve daha önce özel şirket çalışı olup da başlatılan süreçle birlikte Keşap Park Enerji AŞ bünyesine alınan 57 işçi katıldı.
Kadro sürecinin hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerine başlayan Başkan Emür;  "Sizler artık devletimizin, belediyemizin güvencesi altına girdiniz. Bundan sonraki süreçte bütün işlemleriniz Keşap Park Enerji  üzerinden yürüyecek ve bütün haklarınız belediye tarafından sağlanacak. Biz çalışanlarımızla yöneticilerimizi bir aile olarak görüyoruz, bir takımın parçaları olarak görüyoruz. Bugün belediyemiz başarılı ise bütün arkadaşlarımızın bunda katkısı vardır. Bundan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu başarıyla birlikte sizlerin de mutlu olması çok önemli. Sizlerin katılımıyla belediyemizin hizmet çıtası inşallah daha yukarılara çıkacaktır. Hayal ettiklerinizi, daha iyi olacağını düşündüğünüz önerilerinizi bize her zaman sunabilirsiniz, bundan memnun oluruz. Biz işini iyi yapanların önerilerini almaktan her zaman mutluluk duyarız. Her biriniz için bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

'TAŞERON KELİMESİ TARİHE KARIŞTI'

Kadroya geçen işçiler , "Eşimize, çocuklarımıza ve bizlere bu sevinci yaşatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, taşeron işçilerin kadroya geçme sürecinde emeği olan herekse sonsuz teşekkür ediyoruz. Özellikle Belediye Başkanımız  Mehmet Emür’ e çok teşekkür ediyoruz. Biz sizlerden razıyız, Allah da razı olsun. Bundan sonraki süreçte işimizi daha çok severek, en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz" dedi.
Konuşmaların ardından Kadroya gecen işçiler Belediye Başkanı Mehmet Emür’e hediye takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN