Giresun'da Şehit Kızına Validen Doğum Günü Sürprizi

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, vatan uğruna şehit düşen kahramanlarımızın ailelerine yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Her fırsatta şehit aileleriyle bir araya gelen Vali Serdengeçti, 14 Mayıs Salı günü gerçekleştirdiği etkinlikte de şehit ailelerini yalnız bırakmadı. Vali Serdengeçti, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Bingöl'ün kıymetli evladı Eylül Bingöl'ün doğum günü için özel bir organizasyon düzenleyerek, Şehidimizin ailesine moral vermeyi amaçladı.

PAYLAŞ

 

Eylül Bingöl’ün doğum günü kutlamasında Vali Serdengeçti, minik Eylül ile yakından ilgilendi. Ona çeşitli hediyeler takdim ederek yüzünü güldürdü.

Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkarak, onlara devletin sıcak ve şefkatli yüzünü gösteren Vali Serdengeçti, Bingöl ailesine her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Doğum günü organizasyonu sırasında duygusal anlar da yaşandı.

  Vali Serdengeçti, makamını temsili olarak Eylül Bingöl’e devretti. Bu özel doğum günü organizasyonuyla birlikte, Vali Serdengeçti’nin şehit ailelerine yönelik ziyaretleri ve destekleri, devletin ve milletin şehitlerimizin emanetlerine olan vefasını bir kez daha gözler önüne serdi.

Eylül Bingöl ve ailesine moral veren bu anlamlı kutlama, katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

Vali Serdengeçti, bu anlamlı günde Şehit ailelerine destek olmanın önemine vurgu yaparak, “Aziz şehidimizin emaneti Eylül kızımızı Valiliğimizde ağırlayarak 9. yaş gününü tebrik ettik. Yüce Mevla bahtını açık eylesin.” ifadelerini kullandı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Bingöl, Akçay 6. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı sorumluluğunda Şırnak Gabar Dağı Bölgesi’nde bulunan bölücü terör örgütü mensupları ile iş birlikçilerini etkisiz hale getirmek için icra edilen Şehit Piyade Er Bayram Kardaş Operasyonu kapsamında, 4 Nisan 2017 Salı günü sabah saat 08.30 sıralarında Güneşli mevkiinde, teröristler tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu olay yerinde şehit olmuş ve Giresun Merkez Akçalı Köyü Mezarlığı’na defnedilmişti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN