Başkan Emür'den İkametgah Çağrısı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Emür’den 'İkametgahlarınızı yaşadığınız yere taşıyın' çağrısı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür merkez nüfusu ve buna bağlı olarak hizmetleri arttırmak için Keşap’ta yaşayan bütün vatandaşlara ikametgâh çağrısında bulundu.

Başkan Emür, İller Bankası'nın katkı paylarından Keşap’ın daha fazla faydalanabilmesi ve Keşap Belediyesi’nin daha fazla hizmet sunabilmesi için var olan nüfusun arttırılmasına yönelik, ilçede ikamet etmesine rağmen, başka il, ilçe veya beldelerde ikametgahı bulunan vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için ikametgahlarının yaşadığı yerde olmasına özen göstermeleri gerekiyor” dedi.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, daha iyi hizmet için, daha güçlü kaynağa ihtiyaç olduğunu ve bununda vatandaşlarının ikametgâhlarını Keşap’a almaları ile mümkün olduğunu kaydetti.

Başkan Emür“Bilindiği üzere Belediyemizin en büyük gelir kaynağı İller Bankası’ndan aldığı paylardır. Bu da ilçemizde resmi olarak ikamet edenlerin sayısına göre belirlenmektedir. Belediyemizin İller Bankası’ndan alacak olduğu payın artması demek hizmet kalitemizin de artması anlamına gelmektedir. İlçede ikamet eden bir kısım nüfus, resmiyette ikametgâh olarak köyde bulunuyor. Köylerinde muhtarlık seçimleri için adres taşıyan vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları için adreslerini Keşap’a almaları gerekmektedir. Vatandaşlarımız şu önemli noktaları kaçırıyor. Nerde yaşıyorsanız ikametgâhınız orada olmalı! Bizler daha modern daha iyi hizmet etmek için elimizden gelen çabayı gerçekleştiriyoruz. Bu durumda hemşerilerimizde taşın altına elini koymalı. Biz vatandaşlarımızdan bu konuda bizlere destek olmalarını istiyoruz ''dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN