Yeşilay Derneğine Ziyaret

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi  Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Yeşilay Şubesini ziyaret etti.
 
16 Şubat Cuma günü gerçekleştirilen ziyarette, Yeşilay Derneği Giresun Şubesinin Kurucu Başkanı Ali Rıza Anapa ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Vali Sarıfakıoğulları, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
Yeşilay Derneği’nin sağlıklı bir toplum, sağlıklı bir nesil için önemli çalışmalara imza atan bir kuruluş olduğuna dikkat çeken Vali Sarıfakıoğulları, zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıkla mücadele noktasında derneğin yaptığı çalışmalarının takdire değer olduğunu vurguladı.
 
Başkan Anapa, derneğin kurulduğu 2015 yılından itibaren Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Alay Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü, Giresun Üniversitesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü,  İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu ile yaptıkları ortak çalışmalarla “Bağımlılıklarla Mücadele” çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
 
Yeşilay Giresun Şubesinin tütün, madde bağımlılığı, alkol, teknoloji bağımlılığı ve sağlıklı yaşam alanlarında önleyici ön çalışmalar yaptığını belirten Anapa, 1- 7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla yapılacak etkinlikler hakkında Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi sundu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN