Vali Ünlü'den Giresunspor'a Moral Yemeği

PAYLAŞ

Vali Enver Ünlü, 2021-2022 futbol sezonunda Süper Ligde mücadele eden GZT Giresunspor futbol takımına moral yemeği verdi.

Giresun Merkez Yalı Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda  Vali Enver Ünlü’nün ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe; Giresun Milletvekilleri Av.Kadir Aydın ve Av.Sabri Öztürk, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu, Giresun Belediye Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresunspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Karaahmet ve yönetim kurulu üyeleri ile GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ve futbolcular katıldı.

Süper Ligin 6.Haftasında, 23 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de deplasmanda Fenerbahçe futbol takımı ile karşılaşacak olan GZT Giresunspor’a başarılar dileyen Vali Ünlü “Şehrimizin göz bebeği Giresunspor'umuz onuruna düzenlediğimiz tanışma ve dayanışma yemeğinde kulüp yöneticilerimizle, teknik heyetimizle ve futbolcularımızla bir araya geldik ve kendilerine şehrimize yaşattıkları şampiyonluk için teşekkür ederek Süper Lig'de de başarılar diledik” paylaşımında bulundu.

VALİ ÜNLÜ “BİZ BAŞARILI OLACAĞIZ. BU MÜTEVAZI KADRO İLE BAŞARILI OLACAĞIZ.”

Moral yemeğinde bir konuşma yapan Vali Ünlü “Geçtiğimiz sezon inancınızın sonucunda 44 yıl sonra şampiyon olarak zafere ulaştık. Şampiyonluk sezonu pandemi nedeniyle tam kapanmaya denk geldi. Geçen yıl 22 Ağustos tarihinde Giresun’da çok büyük bir afet yaşadık, can kayıplarımız oldu, şehitlerimiz oldu, bu vesileyle ebediyete irtihal eden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum.  Yaşanan bu olumsuzlukların üzerine de şehrimizin gerçekten böyle bir morale ihtiyacı vardı. Gerçekten büyük bir moral kaynağı oldunuz. Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Futbolu seven bir şehir, futbol kültürü olan bir şehir ve futbolu biz sadece futboldan ibaret olmadığını biliyoruz. Bu şehir bunu hak ediyor.

Dedik ki biz, bu şehre; Fenerbahçe gelecek, Galatasaray gelecek Trabzonspor gelecek. Ama hepsi de üst üste gelsin demedik. Hepsi de üst üste geldi. Zoru kolaylaştıracağız.  Ben sizlere, değerli hocamıza yürekten inanıyorum, bütün samimiyetimle gerçekten çok güveniyorum. Sizlerle birlikte inanın tribünde ya da evimizde izlerken o maçı yaşıyoruz, oynuyoruz. Sizler kadar heyecanlıyız, onu bilesiniz. Önemli bir misyon üstlendiğiniz farkındasınız. Bunu biliyorum güzel bir şehre geldiğinizi farkındasınız, onu da siz biliyorsunuz.  O konuda mütevazi değiliz, gerçekten Giresun'umuz denizi ile doğasıyla tarihi ile çok güzel bir turizm şehri. Sizde bu şehrin turizm elçileri olacaksınız. Burada görev yaptığınız süre boyunca ve sonrasında da ve diliyorum ki burada uzun yıllar hizmet edeceksiniz.  

Giresunsporumuzda geçen sezon bize şu şampiyonluğu yaşatan ve şu anda aramızda olmayan futbolcu arkadaşlarımız var. Onlara da buradan şükranlarımızı gönderiyoruz. Yeni takımlarında başarılar diliyoruz. Sizler de ülkemizden, şehrimizden ayrılırken çok güzel izlenimlerle ayrılırsınız. Gittiğiniz her yerde şehrimizin, ülkemizin, kulübümüzün turizm elçisi olacaksınız. Buna yürekten inanıyoruz. Futbol büyük bir endüstri. Turizme de sanayiye de ticarete de o şehrin kültürel sosyal önemli bir enstrümanı, sizde bunu farkındasınız. Bizler de bunun farkındayız. İnşallah sizlerle birlikte şehrimiz çok daha güzel, çok daha keyifli bir futbol sezonu geçirecek. Biz size her zaman güveniyoruz. Önümüzdeki haftalarda başarılı olacağınıza gerçekten inanıyoruz.

Çok gayretli olduğunuzu biliyorum ama bazen olmuyor, top istemiyor. İnşallah bu hafta Perşembe günü galibiyetle İstanbul'dan dönersiniz. Bunu bütün yüreğimle söylüyorum ve güzel bir başlangıç yapmanız için dualarımız da, gönlümüz de, kalbimiz de sizlerin yanında. Hepinize başarılar diliyorum.

Bu bir moral yemeği, memnuniyetsizliği ifade etmeye yemeyi değil. 2 yıl önce de böyle bir şanssızlık yaşanmış, geçen sene de. Bu takım ortalarda bir yerde bitirir, düşmez deniliyordu. Bizde; ‘Sezon sonunda göreceksiniz bu takım şampiyon olacak’ diyorduk ve haklı çıktık. Bu sezonda inşallah Giresunspor bu ligde güzel işler yapacak. Centilmenliği ile sahada gösterdiği mücadele ile adından söz ettirecek.

Biz başarılı olacağız. Bu mütevazi kadro ile başarılı olacağız. İyi niyetliyiz, centilmeniz, şehirle bütünleşmişiz, şehrimize inanıyorum, biz kendimize inanıyoruz, inanırsanız zaten başarırsınız. Bizim milletimizin en önemli özelliklerinden biri de budur.

Ben tekrar hepinize gönülden başarılar diliyorum ve yürekten alkışlıyorum Sağ olun var olun İyi ki varsınız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN