Şebinkarahisar İlçesini Ziyaret

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Vali  Harun Sarıfakıoğulları, 6 Aralık Perşembe günü Şebinkarahisar ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
 
Şebinkarahisar ilçesini girişte, Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Şahin Yılancı ve ilçe protokolü  tarafından karşılanan Vali Sarıfakıoğulları, göreve yeni başlayan Şebinkarahisar Kaymakamı Taner Tengir’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunup, yeni görevinde başarılar diledi.
 
Kaymakam Tengir'den ilçenin sorunları, ihtiyaçları ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında kısa bir brifing alan Vali Sarıfakıoğulları, Kaymakamlıktaki ziyaret ve incelemelerinin ardından Şebinkarahisar Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Şahin Yılancı'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Yılancı tarafından Vali Sarıfakıoğulları'na ilçede yapımı devam eden kent meydan projesi hakkında bilgi verildi.
 
Vali Sarıfakıoğulları, kurum ziyaretlerinin ardından İlçe  merkezini gezerek, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vali Sarıfakıoğulları, ilçe ile özdeşlenen Tamzara Bezi Dokuması hakkında bilgi alıp, dokuma tezgahına oturarak ilmek attı.
 
Vali Sarıfakıoğulları’nın Şebinkarahisar ilçesindeki ziyaret ve incelemeleri sırasında; Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay B. Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın da hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN