Özgür Sokak'ta Yol Yenileme

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi üst yapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Şehir genelinde birçok cadde ve sokaklarda devam eden üst yapı çalışmalarının yanı sıra alt yapı çalışmaları da sürüyor. Geçtiğimiz ay Fevzi Çakmak Mahallesi Özgür Sokak’ta başlatılan geniş kapsamlı yol yenileme çalışması tamamlandı.

Özgür Sokağın bozuk ve oldukça kullanışsız hale gelen yolu Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilendi. Yolun genişletilmesi için zemin parkeleri ve kaldırımlar söküldü.  Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yolun mevcut alt yapısında bakım, onarım ve iyileştirme çalışmaları yapıldı. Altyapı çalışmasının ardından sıralı olarak yolun zemin düzenlenmesi, yağmursuyu oluklarının, kaldırımların ve yeni kilit parke taşlarının yapımına geçildi. Yeni yapılan çalışma ile dar olan Özgür Sokağın yolu da genişletildi. Parke döşeme çalışmaları kısa sürede tamamlandı. Son olarak da Su ve Kanalizasyon ekipleri tarafından yol üzerinde bulunan kanalizasyon bacalarının yükseltme çalışmaları yapıldı. Tamamlanan çalışmaların ardından sokak yeniden araç ve yaya trafiğine açıldı.

Belediye yetkilileri Özgür Sokağın büyük bir sokak olduğunu ve ilk etapta bir bölümünde çalışma yaptıklarını ve önümüzdeki günlerde diğer bölümünde aynı çalışmanın başlayacağını söyledi.

Yapılan yenileme çalışmalarından memnun olduklarını belirten bölge sakinleri ise Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya ve çalışmalarda emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN