Olimpik Yüzme Havuzu Spor Kompleksinde Son Durum

Giresun Merkez Çıtlakkale Mahallesinde bulunan Olimpik Yüzme Havuzu'nun spor kompleksine dönüştürülme çalışmaları devam ediyor.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Merkez Çıtlakkale Mahallesinde bulunan Olimpik Yüzme Havuzu’nun spor kompleksine dönüştürülme çalışmaları devam ediyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre; Olimpik Yüzme Havuzunun Spor Kompleksine dönüştürülme ihalesi 31.12.2016 tarihinde yapılarak 25.01.2017 tarihinde de yer teslimi yapıldı.
Şuan itibari ile kaba inşaat ve ince işçilik olarak %40 seviyelerinde devam eden Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi inşaatının 2018 yılının Nisan ayında tamamlanması beklenmektedir.
İnşaat tamamlandığında 1 adet olimpik yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu, 744 kişilik seyirci tribünü, 300 kişilik sporcu tribünü, 180 m2 ile 450 m2 arasında değişen 7 adet bireysel sporlara yönelik antrenman salonları, seyirciler, sporcular ve seminerler için toplam 2 adet fuaye alanı, soyunma odaları, antrenör odaları, hakem odaları, dinlenme odaları, mescit, duş-wc, fitness salonu, 2’şer adet sauna ve buhar odaları, tesis içi 750 m2 teras kısmında kafeterya, 2 adet asansör, 2 adet engelli asansörü yer alacak olup, ayrıca dış mekanda tenis kort alanı olan ahşap görünümlü kompozit kaplama olarak tamamlanarak Giresun halkımızın hizmetine sunulacaktır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN