Keşap'ta Derin Su Kuyusu Hamlesi

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Ekipleri, Fındıklı Mahallesi Gönep Mevkiinde yapılan 8 Litrelik derin su kuyusu ile Merkez ve Fındıklı Mahallesine hizmet verecek. 
Çalışmalarla mahallede yaşayan vatandaşlara sağlıklı içme suyu ulaştırmak adına yenisi yapılıyor. Yerin 40 metre altından çıkarılan kaynak suyu evlere sağlıklı ve kaliteli olarak gitmesinin yanında hiçbir özelliğini de kaybetmeden ulaşmış olacak. 
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür“ İnsan odaklı çalışıyoruz. Hedefimiz alt yapıda tüm ilçemizde aynı standardı yakalamak. Beraberlik ve birlik olduğu müddetçe bunun her zaman üstesinden geliriz. Yapılamaz denileni bile yaparız. Bizim en büyük sermayemiz vatandaşımızın teveccühüdür. Su İşlerimizde de faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Bundan iki ay önce Ortaokul ve Karabedir Mahallesi’nde 9 litrelik derin su kuyumuzu açmıştık. Şimdi Merkez ve  Fındıklı Mahallesine hitap edecek 8 litrelik derin su kuyumuzu faaliyete geçiriyoruz. Ben emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Keşap her geçen gün büyüyor. Bizde yatırımlarımızı uzun ömürlü yapıyoruz. Derdimiz sadece bugünü kurtarmak değil. Hedefimiz büyük. Daha güzel Keşap, daha ferah Keşap. Hayırlı olsun” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN