Keşap Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonu Yapılacak

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

500 Kişilik Keşap Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonu Yapılacak
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonunun projesinin tamamlandığını ve ihale hazırlık aşamasına gelindiğini söyledi.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, ilçeye yapılacak olan Keşap Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonunun sadece spor kulüplerine değil, tüm vatandaşlara açık olduğunu da sözlerine ekledi. 
‘’GENÇLERİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR İMKÂN YARATACAK’’
Çocukların ve gençlerin spor yapmasına büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Emür “Spora verdiğimiz desteğimiz Keşap’ta yaşayan herkesin spor yapmasına kadar devam edecek. Hem çocuklarımız, gençlerimiz ve halkımız spor yapıyor olacak hem de herkesimi spora teşvik etmiş olacağız. Keşap Gençlik Merkezi ve Spor Kapalı Spor Salonumuzda ayrıca, 150 kişilik konferans salonumuz çok amaçlı nitelikte inşaa edilecek. İstiyoruz ki Keşaplı hemşehrilerimiz sağlıklı yaşamın büyüsünü keşfetsin. Yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Keşap hızla büyüyen bir ilçe, buna bağlı olarak ihtiyaçları da artıyor. Spora yönelik yatırımlarımızda bu nedenle en önemli meselerden biri oldu. Projemiz tamamlandı. İhale hazırlık çalışmaları devam ediyor. Tez zamanda da ihalesi yapılacak. Yeter ki halkımız spor yapmak istesin. Biz kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız.

''İLÇEMİZİN ÖNEMLİ İHTİYAÇLARINDAN BİRİ’’
Keşap Gençlik Merkezi ve Spor Kapalı Spor Salonumuz yeni Belediye Hizmet Binamızın yapıldığı Fındıklı Mahalemize yapılacak. İlçemiz doğuya doğru büyümeye devam ediyor. 4.500 metrekare kapalı alana inşa edilecek. 500 kişilik spor salonu ve 150 kişilik konferans salonu bulunacak. Öte yandan fitness ve sauna yer alacak. Sauna hizmeti haftada bir kadınlara tahsis edilecek. Ayrıca bu hizmetimizden ücretsiz olarak yararlanacaklar. Spor salonu profesyonel maç yapmaya uygun olacak. 4 adet idari ofisler, 10 adet teknik alanlar, 4 adet soyunma odası, 2 adet hakem odası, 2 antrenör odası, duşlar ve sağlık odası yapılacak. 
Belediyemizin Keşapımıza kazandıracağı bu eser, sporumuza, sporcularımıza ve vatandaşımıza hizmet verecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN