İtfaiye Haftası Ziyareti

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu İtfaiye Haftası nedeniyle İtfaiye Müdürlüğü personelleri ile bir araya gelerek tüm ekibin İtfaiye Haftasını kutladı.

Büyük bir fedakârlık göstererek gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren itfaiye ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu; ‘’Belediyemiz hizmet verdiği yerleşim birimleri ve çevresinde yaşanması muhtemel doğal afetlere karşı gereken tedbirleri almak;  yangın, sel, deprem, trafik kazası gibi olaylarda da yapılması gereken kurtarma ve arama çalışmalarını en iyi şekilde yürütmek esası üzerine kurulan itfaiye teşkilatına büyük önem vermektedir. İtfaiye Müdürlüğümüzün yanı sıra Su Altı Arama Kurtarma Ekibimizde çok önemli görevler üstlenmektedir. Yangın ve diğer doğal afetlerin hepimizin başına gelebileceğini unutmamamız gerekir. Her yangın türü farklı bir risk içerdiğini, bazı yangınlarda itfaiyecilerimizin çöken çatının altında kalabileceği, bazılarında ise patlama ile karşılaşabileceği, yoğun dumandan zehirlenebileceği veya bir boşluğa düşebileceğini unutmamak gerekiyor. Bu yüzden itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan önemli bir meslektir. Bu önemli mesleği her türlü riske rağmen icra eden itfaiye personellerinin İtfaiye Haftasını kutlarım’’ diye konuştu.

Personeller Başkan Şenlikoğlu’na ziyaretin ardından çiçek takdim ederken, günün anlam ve önemine dair hatıra fotoğrafı çektirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN