Görele Köprüsünde Onarım

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Görele Belediyesi tarafından vatandaşların yağmurdan ve soğuktan korunmaları amacıyla koruma panelleriyle kapatılan ve şehir magandaları tarafından camları kırılan Görele Köprümüzün camları yenileriyle değiştirildi.
Belediye tarafından vatandaşlarımızın olumsuz hava şartlarından korunmalarına yönelik tasarlanarak, planlamaya konulan, çevresi koruma panelleriyle kapatılan, yapılan ışıklandırma çalışmalarıyla ilçeye farklı bir görsellik kazandırılan ve kısa sürede hizmete sunulan Görele Köprüsü ilçe halkı tarafından büyük takdir toplamıştı. Hizmete açıldığı günden bu yana kişi veya kişilerce bir takım saldırılarak maruz kalarak, camları kırılan, Görele Köprümüzün camları yenileriyle değiştirildi.
Belediye Başkanı Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, şehrimizin gelişmesine ket vuran kişiler tarafından kırılan Görele Köprüsünün camlarının yenileriyle değiştirildiğini söyledi.
Belediye olarak yapılan her hizmetin ve yatırımın vatandaşların kullanımına yönelik yaptıklarını hatırlatan Belediye Başkanı  Tolga Erener, “Belediye olarak biz yapıyoruz fakat şehrinin gelişmesini, büyümesini istemeyen kişi veya kişilerce yapılan hizmet ve yatırıma zarar veriliyor. Bu kişiler tespit edilip gerekli cezai işlemi uyguluyoruz fakat böyle olmasını da istemiyoruz. Bunun yerine faydalı hizmetlerde bulunup, şehrimizi daha da ileriye taşımak için fikir alışverişinde bulunmalıyız. Her öneri bizim için büyük önem taşımaktadır. Her fikir ve görüşe açığız. Belediye olarak hizmete yapılan bu saldırılar bizi hizmet yolumuzdan hiçbir zaman geri adım attırmayacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN