Görele'de Hayrat Çeşmeleri Yapıldı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Görele Belediyesinin katkılarıyla hayırsever vatandaşlar tarafından Sayfiye ve Hürriyet mahallelerinde yapımı tamamlanan tamamen el işçiliği olan tarihi yakut hayrat çeşmelerin açılışı yapıldı.

Hayırsever vatandaş Ali Aydın tarafından Şehit Teğmen Furkan Yayla Anadolu İmam Hatip Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu bahçesine yapılan Şehit Tahir Aydın gelinleri Ayşe ve Saliha Aydın hayratı olan 4’lü oturaklı çeşmemiz ile Hürriyet Mahallemizde bulunan ve halk arasında Hürü kaşı olarak adlandırılan doğal kaynak suyundan yapılan Hacı Şakir Hıra hayratı çift musluklu tarihi yakut çeşmesi öğrencilerin ve halkın hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Tolga Erener, çeşmelerin açılışını yaparak, hayırsever vatandaşlar  tarafından ilçeye kazandırılan çeşmelerin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Görele Belediyesi olarak hayırsever vatandaşlarımızın hayırlı niyetlerine katkı sunmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Belediye olarak ilçemizde hayırlı bir işe daha vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah hayırsever vatandaşlarımızın hayrını kabul etsin. Çeşmemiz estetiği ve görselliğiyle ilçemize farklılık sunacaktır. Tüm hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına getirmeye, yenilikler sunmaya devam ediyoruz. Hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN