Giresun Yayla Yolları Çalışmaları

Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yayla yolları çalışmalarını sürdürüyor.Giresun'un en önemli yaylalarından birisi olan Bektaş yayla yolunda Özel İdarenin yol asfalt çalışması devam ediyor.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yayla yolları çalışmalarını sürdürüyor. Giresun’un en önemli yaylalarından birisi olan Bektaş yayla yolunda Özel İdarenin yol asfalt çalışması devam ediyor. Şu ana kadar Bektaş yayla yolunda 20 kilometre sıcak asfalt yapan Genel Sekreterlik yayla yolundaki çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.
Yayla Turizmi için çok önemli adımlardan biri olan Bektaş yaylasındaki bu çalışma ile birlikte il Turizmine büyük bir katkı sağlanmış olacak. Bektaş yaylası aynı zamanda Giresun’un Turizm merkezlerinden biri… 
İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bu yılsonuna kadar Bektaş yayla yoluna 20 kilometre daha sıcak asfalt dökecek. Bu çalışmalar ile birlikte Bektaş yaylası Doğu Karadeniz yaylalarını bir birine bağlayan Yeşil yolla bağlantısı da kurulmuş olacak. Bektaş yayla yolunun büyük bir kısmının tamamlanması başta Turizmciler olmak üzere vatandaşları memnun ettiği belirtiliyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN