Giresun'da İş Yerinden Hırsızlık Olayları Aydınlatıldı

Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yayınlanan, Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince iş yerinden hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalarla ilgili bilgi notu

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yayınlanan, Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince iş yerinden hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalarla ilgili  bilgi notu;

11.07.2018 tarihinde ilimizde 5 ayrı markete alışveriş yapmak bahanesiyle giren Ç.A. yanında eşi olan F.A. ile birlikte, bayan şüpheli F.A. marketlere kara çarşaf tabir edilen kıyafetle giriş yaparak, eşi Ç.A.nın market reyonundan almış olduğu, 5 litrelik teneke zeytinyağlarını F.A.’ya verip, teneke zeytinyağının giysisi kara çarşaf altına saklamak suretiyle iş yerinden çıkararak çalmaları olayı ile ilgili şüphelilerin kamera görüntülerindeki eşkalleri üzerinden yapılan çalışmalarda şüphelilerin 23 plakalı araç kullandığı tespit edilmiş ve araçla birlikte ile 11.07.2018 tarihinde yakalanarak gözaltına alınmışlardır.
Şüphelilerin aracında yaklaşık 2.200 TL. bedeli olan, 22 adet çeşitli markalarda 5 litrelik ve 4 litrelik zeytinyağları, 10’lu paket halinde sigara ilimiz marketlerinden ve diğer illerdeki marketlerden çalıntı olduğu şüphesi ile el konulmuş, yine bayan şüpheli F.A.nın hırsızlık amacıyla giymiş olduğu kara çarşaf giysisi araçta bulunarak el konulmuştur.
İl merkezinde 5 ayrı marketten çalınan zeytinyağları sahiplerine teslim edilmiş, yakalanan şahıslar 12.07.2018 tarihinde çıkarılmış oldukları mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakılmışlardır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN