Giresun'da İlk Proje Okulu Hayata Geçirildi

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Üniversitesi ve Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında,10 Ekim 2017 Salı günü Eğitimde İş Birliği Protokolü imzalandı.
 
Güre Yerleşkesindeki Rektörlük Makamında imzalanan protokolle, Fen ve Sosyal Bilimler projesi uygulanan Anadolu İmam Hatip Liselerinde uygulanan projelerin amaçları doğrultusunda eğitim öğretim faaliyetlerini yürütmek üzere bu kurumlar arasında işbirliği amaçlandı.
 
Ayrıca; resmi ve özel temel eğitim ile orta öğretim kademelerindeki öğrencilere milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizin kazandırılması, akademisyenlerin ve öğretmenlerin karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunması, öğretmenlerin mesleki ve akademik gelişmelerine katkı verilmesi, fakülte öğrencilerinin öğretmenlik uygulamalarına katkı verilmesi de protokolün diğer amaçları arasında yer almaktadır.
 
Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun ile İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt’un imza attıkları protokol töreninde konuşan Rektör Cevdet Coşkun, Üniversite olarak Giresun genelindeki kurum ve kuruluşlarla çeşitli protokollerin imzalandığını belirterek, şehre katkılarının artarak devam edeceğini söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN