Erikliman Mahallesi Elektrik Şebekesi Yenilendi

Son yıllarda yapılaşmanın hızla arttığı Merkez Erikliman Mahallesinin elektrik şebekesi yenilendi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Son yıllarda yapılaşmanın hızla arttığı Merkez Erikliman Mahallesinin elektrik şebekesi yenilendi. 

Şehrin batı tarafında çok katlı ve site şeklinde bina yapılaşmasının yoğun olduğu Erikliman’da son 1-2 yıldır elektrik konusunda şikâyetlerin artması üzerine Çoruh EDAŞ Giresun il Müdürlüğü tarafından etüt ve fizibilite çalışmaları yapılmış, bölge yatırım programına alınmıştır.

Hızla yapılaşmaya bağlı güç artışı talepleri de dikkate alınarak bölgeye ilave olarak 3 adet yeni dağıtım merkezi tesis edilmiş, yaklaşık 2 km lik elektrik şebekesi yeraltına alınmıştır. Ayrıca yenilenen ve ilave olarak tesis edilen aydınlatma direkleriyle mahalle daha aydınlık ve ferah bir görünüme kavuşturulmuştur.

Bölgeye sağlanan enerjide asgari kesinti ve kaliteli enerji hedefine emin adımlarla ilerlemekte olan Çoruh EDAŞ, şehrin muhtelif yerlerinde elektrik şebekesi yenileme çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir.

Yenilenen elektrik şebekesinin mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diler, eski şebekeden yeni şebekeye geçiş esnasında bildirimli kısa süreli kesintiler nedeniyle göstermiş oldukları anlayıştan dolayı müşterilerimize teşekkür ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Çoruh EDAŞ 
           Giresun İl Müdürlüğü

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN