Bulancak'ta Doğalgaz Yapım İhalesi Tamamlandı

DOĞALGAZ 2019'DA YANACAK

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Bir dizi temaslar için Ankara’ya giden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’dan Doğalgazla ilgili bir müjde daha geldi. Bektaş Yaylası – 2. OSB Bölgesi Doğalgaz bağlantı boru hattı döşenmesi ihalesi yapıldı.
Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ve Giresun 2. Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ile birlikte BOTAŞ Boru Hatları ve Petrol Taşıma AŞ Genel Müdürü Burhan Özcan Bey'i makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Yakar, Bulancak’ta devam eden doğalgaz altyapı çalışmaları hızla devam ederken, Bulancak’a doğalgazı sağlayacak Bektaş Yaylası – 2. OSB Doğalgaz bağlantı boru hattının ihalesinin yapıldığı haberini aldık. 

DOĞALGAZ 2019'DA YANACAK

2018 sonunda ilçemizde kullanma sözü verdiğimiz doğalgazla ilgili işlemlerin hızla devam etmesi sevindirici bir gelişmedir. Mart sonu gibi başlayacak çalışmaların 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması ve ilçemizde doğalgaz kullanımına geçilecek olmasını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. İlçe merkezinde devam eden boru hattı döşeme işi de en kısa sürede tamamlanarak hazır hale getirilecektir. Emeği ve katkısı geçen herkese teşekkür eder, halkımıza şimdiden hayırlı olmasını dilerim.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN