Botanik Bahçe ve Gümrük Binasında İnceleme

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 Vali Harun Sarıfakıoğulları, 7 Mayıs Çarşamba günü Giresun Merkez  Gemilerçekeği Mahallesinde yapımı biten Giresun Adası Botanik Bahçesinde incelemelerde bulundu.
 
Toplam maliyeti 7 Milyon 803 Bin 322 TL. olan ve 4 Ocak 2016 tarihinde yer teslimi yapılan Botanik Bahçesinde incelemelerde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, yetkililerden bilgi aldı.
 
Barınakları hariç toplam düzenleme alanı 23 Bin 600 m² alanda; 4 adet Büfe, 1 adet Hediyelik Eşya Satış Noktası, 1 adet Balıkçıl Kuş Müzesi, 1 adet Giresun Tanıtım Ofisi, 1 adet Ada Tanıtım Ofisi, 1’er adet Bay-Bayan WC,(1 er adet Bay-Bayan Mescit, 1 adet 680 m² çocuk oyun alanı, 152 araçlık otopark, gezinti alanı ve sosyal alanlar, 5 Bin m² yeşil alanlar, süs havuzları ve yürüyüş yolu bulunuyor.
 
Vali Sarıfakıoğulları, Botanik Bahçe’de ki incelemelerin ardından, 21 Ekim 2015 tarihinde temeli atılan Gümrük Binası inşaatında ki çalışmaları da yerinde inceleyerek son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
İnşaatın yapımı tamamlanan bölümlerini gezen Vali Sarıfakıoğulları, gördüğü eksikliklerin bir an önce giderilmesi için yüklenici firma sorumlularına ve yetkililere talimat verdi.
 
Gümrük binası inşaatı tamamlandığında ilimiz son derece moderne bir hizmet binası ve komplekse kavuşacak. Gümrük binası kompleksi içerisinde; idari kısımların yanında, 2 bin m² alanlı fuar ve sergi salonu, 500 kişilik kongre salonu, 40 odalı misafirhane, 200 m² alan üzerine restoran da yer almaktadır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN